Hét érem Zsámbékról

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya tíz versenyzővel volt érdekelt a zsámbéki I. Cserép Kupán, ahonnan két első, két második és három harmadik helyet hozott – olvasható a klub honlapján.

Hasonló tartalmaink:

Az öt pályán tartott versenyen négy fordulót játszottak a kategóriákban, s egy mérkőzés két nyert, tizenegy pontos szettig tartott. A Zsámbéki SBE- Zsámbéki Madarak szakosztálya által rendezett viadalon a diákolimpiai korcsoportok szerint négy korosztály lett kialakítva, azoknak, akik még nem vettek részt országos diákolimpiai döntőn (ezért az érdiek „alacsony” létszáma, mivel a mieink harminc sportolóval vettek részt a márciusi, kiskunfélegyházi finálén…).

Az érdiek közül Kovács Marcell az első korcsoportban (2008-as vagy fiatalabb), Flórián Bence a másodikban (2006-07) győzött, míg Tóth Milán (I. kcs.) és Fekete Tímea (II. kcs.) egyaránt második lett. A dobogó legalsó fokára állhatott Szabó Lili (II. kcs), Udvardi Vivien (III. kcs.) és Flórián Tamás (III. kcs.), valamint Bojtár Zénó (I. kcs.) negyedik, Zsidákovits Ádám (III. kcs) ötödik, Fekete Bence (III. kcs) nyolcadik helyen zárt.

Címkék