Okos mobileszközökről, szenioroknak

Az okos mobileszközök világába kalauzolta el hallgatóságát az Érdi Szenior Akadémia tavaszi szemeszterének utolsó előadója. A Zsigmond Király Egyetem adjunktusa, Sulyok Tamás szerint, az idősebb korosztályok ugyan okostelefonok vagy tabletek nélkül is élhetnek boldog életet, azonban ezek a készülékek számos hasznos megoldást is kínálnak, amiket nekik is érdemes megismerni.

Hasonló tartalmaink:

A héten az utolsó tavaszi előadást is megtartották az önkormányzat Idősügyi Tanácsa valamint a Zsigmond Király Egyetem által néhány hónapja útjára indított Érdi Szenior Akadémián.

Az előadáson ezúttal egy, a nyugdíjasok számára sokszor idegen témába, a manapság már az életünk szerves részét képező okostelefonok illetve az egyéb modern telekommunikációs eszközök világába nyerhettek bepillantást azok, akik szerda délután ellátogattak a Művelődési Központba.

Sulyok Tamás, a rendezvény előadója úgy látja: noha alapvetően természetes az ellenállás a technológiai újításokkal szemben, azt mégis érdemes megérteni, hogy egyre több szolgáltatást csak okoskészülékek segítségével tudunk igénybe venni. Ugyanakkor az is kijelenthető, hogy az idősebb nemzedékek részéről is fokozódik az eszközök iránti nyitottság.

Aki élőben lemaradt, annak figyelmébe ajánljuk, hogy Sulyok Tamásnak az Érdi Szenior Akadémián tartott előadását teljes hosszában megtekinthetik majd az Érd TV Polgártárs című műsorában.

 

 

Címkék