Nagy Évadzáró Csoki Kupa

Pünkösd hétfőn rendezi meg az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya a Nagy Évadzáró Csoki Kupát – számolt be róla a klub honlapja.

Hasonló tartalmaink:

A megszokott mederben, azaz kilenc pályán zajló viadalon a diákolimpiai korosztályok szerint a kettes, hármas és négyes csoportokba, illetve a felnőtteknek nyílt A és B-kategóriában lehet leadni a nevezéseket az erditollas@gmail.com email címen.

A verseny célja: versenyzési lehetőség biztosítása utánpótlás korú játékosok számára, a tollaslabda sportág népszerűsítése.

Helyszín: Batthyány Sportcsarnok, 2030 Érd, Fácán köz 1.
Időpont:
2017. június 5. (hétfő) 9.00 Teremnyitás: 8.00-tól
Versenyszámok: II. kcs  lány és fiú egyéni (2007/2006-ban születettek)
III. kcs lány és fiú egyéni (2005/2004-ban születettek)
IV. kcs  lány és fiú egyéni (2003/2002-ben születettek)
Nyílt „A”  és nyílt „B” női és férfi – (Felnőttek és középiskolások)

Az II-es kategóriában indulhatnak bátor U9-es versenyzők is. Nekik külön csoportot nem indítanak, azaz együtt kell játszaniuk az U11-esekkel, de a verseny végén külön értékelik őket.

A versenyen azok is indulhatnak, akik diákolimpián „A” kategóriában indultak, de csak eggyel nagyobb korcsoportban vagy feljebb.

A versenyt YONEX MAVIS 350-es műanyag labdával rendezik. Amennyiben valamelyik játékos biztosít toll-labdát, azt el kell fogadni és a mérkőzést azzal kell lejátszani.

A verseny “egyéb” kategóriájú, ranglista pontok nem szerezhetők. A játékosoktól nem kérünk igazolást, sem sportorvosi engedélyt, az indulókért a szülők vállalnak felelősséget.

Nevezés:
Írásban az erditollas@gmail.com email címen június 2. (péntek) éjfélig. Kérik megadni a játékos nevét és születési dátumát. Egy játékos egy korcsoportban indulhat.

Nevezési díj:
Előnevezéssel (e-mailben június 2-ig):  500 Ft + egy tábla csokoládé.
Helyszíni nevezés: 1.000 Ft + 1 tábla csokoládé

Lebonyolítás:
Kategóriánként megfelelő számú jelentkező esetén svájci rendszerben. Két nyert játszma 11 pontig, hosszabbítás nélkül. 6 forduló után az azonos győzelemmel rendelkezők között a végső helyezést a számítógépes szoftver által kiadott sorrend alapján határozzák meg. 7 vagy annál kevesebb számú nevező esetén körmérkőzést játszanak. Minden versenyszám első három helyezettje érem és ajándék díjazásban részesül. Ahol lehet, 2 bronzérmet osztanak ki.
A torna végén mindenki visszakap egy tábla csokit a helyezések sorrendjében.

Címkék