Lezárták az évet a labdarúgók

Az Érdi VSE felnőtt labdarúgó csapata, támogatói és a stáb tagjai közösen tartották meg a 2016/2017-es szezon évzáróját a Sashegyi étteremben – számolt be róla a klub honlapja

Hasonló tartalmaink:

Mint ismert, az NB III Nyugati csoportjának második helyén végzett az Érdi VSE, így egy remek szezont tudhat maga mögött. A vacsora előtt az egyesület elnöke, Novák Ferenc, a labdarúgó szakosztály vezetője, Romics Ervin, illetve a klub elnökségi tagja és támogatója, Zimány László és a csapat kapitánya, Kertész Ferenc köszöntötte az egybegyűlteket. Novák Ferenc beszédében kiemelte, a mostani ezüstérem felér egy arannyal. Majd természetesen megköszönte a támogatóknak, a csapat tagjainak, az apparátusnak és a stáb tagjainak az egész éves munkát. Hasonlóan tett Romics Ervin is, megemlítette, hogy ő mindig kritikus szokott lenni, de egy ilyen szezon után egy rossz szót sem tud mondani a csapatra.

FullSizeRender (3)

Zimány László elmondta, öröm számára, hogy ilyen sikereket ért el a klub. Ezt követően Kertész Ferenc vette át a szót, aki reményét fejezte ki a felől, hogy jövőre legalább ilyen eredményes lesz a társaság.

FullSizeRender

A vacsora után T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere fejezte ki gratulációját a csapat felé, de megemlítette a következő szezon nehézségeit is, hiszen a multifunkcionális sportközpont építésének szeptemberi megkezdése miatt a csapat a szezon nagy részét idegenben játssza. Majd Antunovits Antal, Érd önkormányzati képviselője is beszédet mondott, melyben kiemelte, hogy két unokája is az Érdi VSE-ben játszik, egyikük Kertész Ferenc példájára kapus szeretne lenni, hogy hasonló sikerekben legyen része, mint a felnőtteknek idén. Ezt követően Tekauer Norbert, az ÉRD női kézilabda csapatának elnöke is gratulált az együttesnek, megemlítve, hogy amikor lehetőségük van rá, szívesen kilátogatnak a labdarúgók mérkőzéseire.

Az évzáró után a csapat pihenőre vonul, a felkészülést július 6-án kezdi meg Limperger Zsolt alakulata, amely öt edzőmeccset vív (heti egyet), majd a 2017/2018-as évadot augusztus 12-én vagy 13-án kezdi meg.

Címkék