Érdi támadókat keres a rendőrség

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Érdi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat rablás miatt ismeretlen tettesek ellen.

Hasonló tartalmaink:

Egy budapesti nő bejelentést tett két ismeretlen férfi ellen, akik június 24-én 01.50 óra és 02.10 óra között Érd felső vasútállomás mellett szóváltásba keveredtek vele és érdi barátnőjével. Az érdi hölgyet meglökték, aki egy oszlopnak esett. A két elkövető gyalogosan távozott a Sándor utcában. Az érdi nő utánuk ment, és be is érte őket. Szóváltást követően az egyik elkövető a földre lökte és megrúgta a sértettet,  elvette az övtáskáját, nyakláncát és gyűrűjét, amiket ezt követően eldobott az úton.

A sértett magához vette eldobott értékeit, és a férfiak után ment. Egyikük ismételten bántalmazta őt. A nő dulakodás közben a férfi pólóját széttépte; az elkövető a szakad pólót a nő nyakára tekerte, és az út mellett található villanyoszlophoz szorította a sértettet, majd a nő zsebéből kivett 21 ezer forinttal távozott a helyszínről.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a grafikákon szereplő 2 ismeretlen férfit.

A grafikán látható férfi 17-20 év körüli, vékony testalkatú, kb. 170 cm magas, hosszú világosbarna egyenes hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét pólót és térdnadrágot viselt.

Névtelen

A másik grafikán lévő férfi 20 év körüli, hátközépig érő, göndör sötét hajú, kövérebb alkatú, kb. 165 cm magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötét pólót és rövid farmernadrágot viselt.

Névtelen2

 

 (Érdi Rendőrkapitányság)

 

Címkék