Érdi rablókat keresnek

Érdi rablókat keres a rendőrség.  A feltételezett elkövetők, Völgyi Adrián és Huttka Martin Richárd a Budai úton megtámadtak egy férfit, és annak hátizsákjával elmenekültek a helyszínről. A támadás október 30-án, öt óra körül történt. Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, hogy mihamarabb azonosíthassák és elkaphassák a tetteseket.

Hasonló tartalmaink:

Két férfi október 30-án 5 óra körül  a Budai úton egy jegypénztár közelében megtámadta a sértettet, majd az ütésektől földre eső férfi hátizsákját – benne a mobiltelefonjával és egyéb személyes tárgyaival – elvették, és elmenekültek a helyszínről. Az érdi nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, Völgyi Adrián (képünkön balról) 19 éves érdi lakost, valamint Huttka Martin Richárd (jobbról) 19 éves tárnoki lakost, akik ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfiakat felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen – munkaidőben – személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (2030 Érd, Felső utca 4. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

 

Címkék