Érdre igazol Tóth Gabriella

Érdre igazol kölcsönbe Tóth Gabriella, a Győri Audi ETO KC válogatott játékosa – adta hírül a győri kézilabdacsapat honlapja. A fiatal játékos a következő két szezont tölti az ÉRD-nél.

Hasonló tartalmaink:


Mint írják, Tóth Gabriella a 2009/2010-es idénytől kezdve versenyez győri színekben, 2012 és 2015 között egykori fiókcsapatainkat képviselve előbb Veszprémben, majd Mosonmagyaróváron, végül 2015 szeptemberétől a felnőtt csapat tagjaként. 2016 végén bokasérüléssel bajlódott, felépülését követően 2017 márciusában a K&H női kézilabda liga újonc csapatához, a Kisvárda keretéhez került kölcsönbe, ahol 12 mérkőzésen 48 találatig jutott, és tevékeny rész vállalt az újonc bentmaradásában. A fiatal játékos most úgy döntött, hogy ismét kölcsönben szerepel, méghozzá Érden, ahol a következő két szezont tölti kölcsönben.

– Úgy gondolom, Érd egy újabb meghatározó állomása lesz kézilabdás karrieremnek. Bízom benne, hogy a megfelelő mennyiségű játéklehetőség és a nemzetközi porondon, az EHF-kupában való szereplés nagymértékben hozzájárul fejlődésemhez, és ezáltal elérhetem kitűzött céljaimat – nyilatkozta Tóth Gabriella.

(Fotó: gyorietokc.hu)

Címkék