Főzőcske a Parkolóban

Közös főzőcske volt a programja a Parkoló csütörtöki foglalkozásának. A paprikás krumpli közös munkával készült: a gyerekek készítették elő a hozzávalókat, gyűjtötték a rőzsét, kavargatták – és szimatolták, milyen lesz a végeredmény. A Szociális Gondozó Központ mai programjában mintegy harminc gyerek vett részt.

Hasonló tartalmaink:

A Parkoló programot kilencedik alkalommal rendezi meg a Szociális Gondozó Központ, az önkormányzat finanszírozásával. A gyerekeket kézműves programok, kirándulások, közös sütögetés, főzőcske, és sok meglepetés várja hétfőtől csütörtökig, váltakozó helyszíneken: hétfőn az Enikő utca 2. szám alatt, kedden és csütörtökön a Parkvárosi Közösségi Házban tartják a találkozókat. A szerda mindig a környékbeli kirándulásoké.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ma paprikás krumplit főztek a gyerekek, természetesen a felnőttek irányításával. Mintegy harmincan vettek részt a programban: eljöttek a közeli családotthonokban élő gyerekek is. Sokaknak a Parkoló program jelenti a nyaralást, illetve az az öt nap, amit az Erzsébet táborban töltenek majd.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Míg a paprikás krumpli főtt, a gyerekek közösségi játékokat játszottak és kézműveskedtek. Ebéd után pedig ellátogattak a közelben lakó Domonkos Béla szobrászművészhez, hogy megtekintsék a szobrait, és természetesen vittek neki kóstolót is a főztjükből.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

A Parkoló programról bővebben itt olvashat.

Címkék