Európa-bajnokok a Bonton táncosai

Európa-bajnoki címet nyertek az érdi Bonton TSE táncosai  Budapesten. Összesen három egység állhatott fel a dobogó valamely fokára a korosztályos tornán.

Hasonló tartalmaink:

Bagaméri Réka és Varga Zoltán, valamint Kirschner Virág és Metzl Milán felért Európa csúcsára saját korosztályában a budapesti kontinenstornán. Előbbi páros B kategóriában, standard kűrrel nyert a juniorok mezőnyében, utóbbi kettős pedig az A kategóriában, Mátrix című latin kűrrel győzött a gyermek korcsoportban. A két első helyezésen kívül egy ezüstérmes pozíciót is sikerült szereznie az érdi csapatnak. A Soldier Swing koreográfiával a junior formáció open B kategóriában bizonyult a második legjobbnak.

A Magyar Látványtáncsport Szövetség kontinenstornáját június 28. és július 2. között rendezték a pestszentimrei sportkastélyban. Ezt követően a friss Európa-bajnokok is ott voltak abban az edzőtáborban, amelyet hétfőtől péntekig tartott a Bonton Tánc Sport Egyesület az érdligeti kempingben. A klub növendékei napi két-három gyakorláson vettek részt. Legközelebb július végén, Dégen lesz összetartása az egyesületnek.

(Kép: Bonton TSE Facebook-oldala)

Címkék