Ismerős arcok

Minimális változások vannak csupán az Érdi VSE felnőtt NB III-as csapatának keretében, hiszen az ezüstéremmel véget érő szezont követően már bejelentették, hogy Palásthy Norbert és Gyurácz Bálint elhagyja a klubot, de a többiek mind maradnak.

Hasonló tartalmaink:

Balázsovics Máté, Borek Norbert, Bozsoki Imre, Csiszár Zoltán, Ebedli Zoltán, Hegedűs Norbert, Honti Attila, Kelemen Patrik, Kertész Ferenc, Kónya Benjámin, Koós Gábor, Melczer Vilmos, Nagy Endre, Ország Péter, Pintér Nikolasz, Tárkányi Gergő és Zsivóczky Norbert – azon játékosok névsora, akik a következő szezontól is Limperger Zsolt alakulatát erősítik. Közülük a július 6-i első edzésen csak a nyaralását töltő Kelemen Patrik nem vett részt az új évad első tréningjén, de a hétfői edzésen már ő is jelen lesz.

A névsorban nem szerepel két olyan játékos, akik itt voltak az előző idényben is, mégis “új igazolásnak” számítanak, hiszen Németh Gábor és Pallagi Botond az előző idényben a másodosztályú Vác FC játékosaként szerepelt zöld-fehérben, ám ők nem térnek vissza “anyaegyesületükhöz”, kölcsön után végleg Érden folytatják pályafutásukat.

Címkék