Hétfőn bezár az Aréna uszodája karbantartás miatt

A kötelező nyári karbantartás miatt július 24-e és  augusztus 5-e között zárva lesz az Érd Aréna uszodája. Az úszni vágyók ez idő alatt bérleteikkel a Gárdonyi Tanuszodát tudják használni. Az Aréna további létesítményei: a csarnok és az edzőterem zavartalanul működik – tájékoztatta az ÉrdMost.hu-t Zólyomi Ádám, létesítményvezető.

Hasonló tartalmaink:

Zólyomi Ádám elmondta, hogy a kötelező karbantartás alatt kicserélik a medencék vizet, zsírtalanítják a csempefelületet, fertőtlenítenek, valamint teljesen felújítják a medencetérben és a szaunatérben található zuhanyzókat. A zuhanytálcákat az öltözőkhöz hasonlóan kiveszik és padló-összefolyós megoldást építenek ki.

A létesítményvezető hangsúlyozta, hogy azoknak, akik rendszeresen járnak úszni, nem kell két hétig nélkülözniük a mozgást, mert a karbantartás ideje alatt a Gárdonyi iskola mellett található uszodában elfogadják az arénás bérleteket. Erre annak okán kerülhet sor, hogy az Érd Arénát és a Gárdonyi Tanuszodát is az Érdi Városfejlesztési Kft. üzemelteti, ezért úgy hangolták össze a zárvatartást, hogy valamelyik létesítmény nyitva legyen, amelyikben elfogadják a másik uszodába vásárolt bérletet a karbantartás idején.

Hallgassa meg az Érd FM 101,3 interjúját Zólyomi Ádám létesítményvezetővel.

Címkék