Egy jó fotóval bárki nyerhet

A magyar bajnokságban ötszörös bronzérmes érdi női kézilabda-csapat az idén is meghirdette fotópályázatát. A legjobbnak ítélt kép készítője a következő szezon összes hazai meccsére szóló bérletet nyer.

Hasonló tartalmaink:

A második helyezett egy, a csapat által aláírt mezt, a harmadik pedig egy ajándékcsomagot. Még várják a fotókat a media@handballerd.hu címre, – fontos, hogy az érdi csapatra vonatkozó valamilyen motívum legyen a képeken. Az eredményhirdetés augusztus 11-én lesz – mondta el Rácz Marianne, a csapat kapusedzője.

Már a százhoz közelít a beküldött fényképek száma. Sokféle helyszínről érkeztek fotók, sok készült például vízparton; küldtek képet egyénileg, de családok és iskolaosztályok is.

A beküldött fotókat meg lehet nézni az érdi női kézicsapat közösségi oldalán, és az instagramon is, illetve a képekből később az arénában kiállítást rendeznek. A kapusedző hozzátette: egy nagy plakát is készül, amit a játékosok öltözőjében helyeznek el, hogy motivációt és erőt adjon a még jobb eredmények elérésére.

(fotó: Facebook)

 

Címkék