A jövő embere

Mindössze 18 éves, de a Százhalombattai VUK SE U19-es csapata mellett a Százhalombattai LK megyei I. osztályú együttesében is szerepet vállalt tavaly. Füzér Zoltán élete azonban idén alaposan megváltozik, hiszen ő is tisztában van vele, nem lesz alapember. Még… – írja az érdi-vse.hu.

Hasonló tartalmaink:

A Százhalombattai LK-tól érkeztél ide, de azért 2005 és 2013 között az Érdi VSE-ben nevelkedtél, itt kezdtél el focizni.

Az a legfőbb célom, hogy meccsről meccsre, edzésről edzésre odakerüljek a padra és majd később a kezdő csapatba. Fiatal vagyok, 18 éves, előttem a jövő. Bármi lehet belőle, úgyhogy odateszem magam, hogy jól sikerüljön ez az év. Limperger Zsolt már év elején, télen felhívott, mi lenne, ha heti kétszer itt edzenék és ez így is lett, Százhalombattáról elengedtek, tudtam itt edzeni. Most pedig felhívott, mit szólnék hozzá, ha leigazolna, itt tudnék edzeni, egy nagyon jó közösségben lenni. Persze, igent mondtam.

Mi fog változni? Egy olyan Százhalombattától érkeztél, amely papíron kiesett a megye I-ből, most meg az NB III élcsapatához kerültél.

– Változni fog az edzések minősége, a közösség is más. Ott azért sokszor megesett, hogy munka vagy más elfoglaltságok miatt nem tudtak részt venni az edzésen, kevesebben voltunk. Itt meg szinte mindig maximálisan vagyunk.

Mi lesz a feladatod? Egy fiatal játékosnak elsősorban az iramot kell felvennie.

– Természetesen, fejben fel kell gyorsulnom, gyorsabban kell gondolkodnom, de már két hét után úgy érzem, fejlődök és sokkal jobb, szóval szerintem nem lesz probléma.

Alapvetően védekező középpályás vagy, de más poszton is be tud vetni Limperger Zsolt.

Igen, 14-15 éves koromban lettem védekező középpályás, előtte jobbhátvéd és belső védő is voltam, csak hát nem nőttem meg annyira, így utóbbi ki lett lőve, de jobb és balhátvédként is abszolút bevethető vagyok.

Mik az erősségeid?

– Az agresszivitásom, a futómennyiségem, ami még elég jó és a belső középpályán amit kell, megcsinálom: átveszem, passzolom, és a támadásokat is tudom segíteni.

IMG-7270

Címkék