Érdi Napok a megújulás jegyében

Új színpadi elrendezéssel, kivetítővel, különleges étel- és italkínálattal és a hagyományokhoz hűen színes, minden korosztálynak szóló programokkal várja a család apraját és nagyját az Érdi Napok nyitófesztiválja szeptember 2-án. Ha kíváncsi az ÉNFeszt, illetve az Érdi Napok programjára, oldalunkról már letöltheti a részletes programfüzetet.

Hasonló tartalmaink:

Mint Wolf Katalintól, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatójától megtudtuk, a szórakozni vágyókat idén különleges fesztiválszínpaddal, illetve a főtéren elhelyezett kivetítővel várják, így azok is jól láthatják majd a koncerteket, akik a színpadtól távolabb állnak, illetve a kitelepült vendéglátóhelyek asztalainál ülnek.

– Ami ez utóbbit illeti, szintén készülünk meglepetéssel: a vendégek megkóstolhatják a diósdi Johnny’s Bistro, a martonvásári Für Elise, valamint a Gastro Studio ínyencségeit, kézműves söreit – tette hozzá Wolf Katalin.

– A koncertek is különlegesek lesznek, hiszen több más fellépő mellett két ikonikus női előadót láthat a közönség: Péterfy Bori évek óta meghatározó jelensége a magyar pop-rock életnek, Tarján Zsófi (Honeybeast) pedig szintén erős karakterű, nagyon egyéni előadó. Látványos show-val érkezik Érdre a Catsby, az est levezetéséről pedig a Music FM DJ-je gondoskodik – sorolta.

A művelődési központ igazgatója megjegyezte azt is: nemcsak a fesztivál, hanem az Érdi Napok teljes programja színvonalas előadásokat, találkozókat, fellépéseket tartogat a helyiek számára.

– A rendezvények infrastruktúrája, illetve a kísérő szolgáltatások is egyre magasabb színvonalúak, hiszen minden szervező a fejlődést, a jelenlegi trendekhez való közelítést tűzte ki céljául. Arra törekszünk, hogy a rendezvénysorozat méltó legyen egy megyei jogú városhoz  – zárta szavait Wolf Katalin.

Itt letöltheti az Érdi Napok részletes programfüzetét

Címkék