Jó iramú főpróba minőségi ellenféllel

4–2-es győzelmet aratott második felkészülési mérkőzését a Kelen ellen az ÉRD Arénában a 5 Stars Érdi VSE – számolt be róla honlapján a klub. 

Hasonló tartalmaink:

A szeptember 4-i UTE elleni szezonrajt előtt augusztus 23-án játszotta második, utolsó felkészülési mérkőzését a 5 Stars Érdi VSE NB II-es futsalegyüttese. Varga László csapata a mérkőzés elejétől kezdve próbálta ráerőltetni az ellenfélre az edzéseken gyakorolt támadásvezetéseket. Ez labdabirtoklásban és helyzetekben is megmutatkozott. A hazaiak első találatát Kajdy Zekő szerezte, amikor Molnár Gábortól kapott zseniális ziccerpasszt. A Kelen kontrákból veszélyeztetett, de ezt védekezési- és kapusbravúrokkal egy ideig hatástalanítani tudták az érdiek. Majd egy megpattantó lövés után Kajdy Zekő saját kapuját is bevette (1–1). A folytatásban több százszázalékos helyzetet is kihasználatlanul hagyott a Pápai Ádám, Lantos Dániel, Csendes Roland trió, s a kapufák sem a házigazdát támogatták. A mérkőzésen a Rostás-ikrek ismét elemükben voltak, a múlt heti edzőmeccsen két gólt jegyző Dániel ezúttal is betalált, majd Kady Zekő Tóth Zsombor passza után került kihagyhatatlan helyzetbe (3–1).

A kétgólos előny tudatában kissé alábbhagyott a lendület, lelassult az érdi játék, így a Kelen ismét zárkózott, de nem sokáig, mert Tóth Zsombor assziszt után gólt is jegyzett, így a 5 Stars Érdi VSE 4–2-es sikerrel hangolt a szeptember 4-i, első bajnokira.

Felkészülési mérkőzés
5 Stars Érdi VSE–Kelen (TFSE II) 4–2

Címkék