Berg Judit Érden

Író-olvasó találkozót tartottak szerdán délután a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A meghívott vendég ez alkalommal Berg Judit gyermek- és ifjúsági regényíró volt.

Hasonló tartalmaink:

Zsúfolásig telt a Csuka Zoltán Városi Könyvtár szerdán délután, elsősorban Rumini-rajongókkal, ugyanis a szerző volt a vendége az író-olvasó találkozónak. Berg Judit a legújabb és a közeljövőben megjelenő könyveiről is mesélt a találkozón, de a gyerekek arról is érdeklődtek, hogy hogyan készül el egy-egy könyv. Az írónő kiemelte: alkotás során mindig fontos szem előtt tartani azt, hogy mely korosztály számára írja a történetet.

Berg Judit beszélt arról is, hogy milyen fontos szerepe van a meséknek az életünkben, és arra ösztönözte a gyerekeket, hogy minél többet olvassanak.

A találkozón természetesen szó esett arról is, hogy hogyan indult Berg Judit írói pályája, és egyáltalán, mi lehet az oka sikerének és népszerűségének.

Berg Judit elmondta azt is, hogy bár elsősorban a gyerekeknek ír könyveket, de a tervei között szerepel egy kizárólag felnőtteknek szóló kötet megírása is.

 

Címkék