Hazai vagy vendég?

A hazai pályán és idegenben hibátlan csapatok találkoznak az NB III Nyugati csoportjának hetedik körében. Az idegenben három meccs után három győzelemmel álló Érdi VSE az otthon százszázalékos TARR Andráshida SC vendége lesz.

Hasonló tartalmaink:

A Merkantil Bank Liga NB II 10. fordulójában a hét közben a Magyar Kupából Mórahalmon továbbjutó Budaörs a másodosztály tizedik fordulójában a feljutó és jelenleg tizenkettedik ETO FC Győr vendége lesz.

Merkantil Bank Liga NB II, 10. forduló
09.24., 18.00: ETO FC Győr–Budaörs

Az NB III Nyugati csoportjában a hat meccs után négy győzelemmel és két vereséggel álló, otthon még hibátlan TARR Andráshida SC vendége lesz a listavezető Érdi VSE. Limperger Zsolt a klub honlapjának nyilatkozva elmondta: Az Andráshida egyik erőssége a hazai pálya. Itt domborodik ki a legjobban ebben a csoportban, hogy mennyire erősek otthon. Hazai pályán eddig minden meccsüket megnyerték, sikerült nyerniük Pápán, ott vannak a nyakunkon, két pontra tőlünk, úgyhogy nem lesz egyszerű mérkőzés, harcos, nehéz meccsre számítok – fogalmazott Limperger Zsolt, aki az idegenben még hibátlan csapatával kapcsolatban megjegyezte: természetesen szeretnénk nyerni, ez most sincs másképp.

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló
09.23., 16.00: TARR Andráshida SC–Érdi VSE

A Pest megyei első osztályban hetedik helyen álló Százhalombattai LK hazai pályán fogadja az egy győzelemmel és egy döntetlennel a tabellán tizenharmadik Tápiószecső FC-t.

Pest megyei I. osztály, 7. forduló
09.24., 16.00: Százhalombattai LK–Tápiószecső FC

A megye kettő déli csoportjában érdekelt gárdák közül a Diósdi TC a második helyezett Pereg SE-t látja vendégül. A harmadik helyezett Törökbálinti TC halásztelki vendégjátéka elmarad.

Pest megyei II. osztály, 6. forduló
09.24., 14.30: Diósdi TC–Pereg SE

A megyei harmadosztályban összeállhat a korábbi NB III-as csatárduó Érden. Ugyanis a délnyugati csoport ötödik körében az Érdi VSE második csapata azt a Szigethalom SC-t fogadja, amelynek játékos-edzője Kovács Béla, játékosa pedig a nyáron Érdről távozó csatár, Palásthy Norbert. A Tárnok BKSK Szigetszentmártonra, a Dunafüred-Százhalombatta Bugyira látogat, míg a Sóskút SKE a Szigetbecse SE-t fogadja.

Pest megyei III. osztály, Délnyugati csoport, 5. forduló
09.23., 16.00: Szigetszentmárton KSE–Tárnok BKSK
09.24., 16.00: Bugyi SE II–Dunafüred-Százhalombatta
09.24., 16.00: Érdi VSE II–Szigethalom SC
09.24., 16.00: Sóskút SKE–Szigetbecse SE

Címkék