Totális telt ház a bajnok ellen!

Totális telt ház várható szerda este az ÉRD Arénában, amikor a K&H női kézilabda liga ötödik körében Szabó Edina együttese fogadja a bajnokság és a Bajnokok Ligája címvédőjét.

Hasonló tartalmaink:

Nem egyszerű, sőt, kifejezetten nehéz feladat előtt áll az ÉRD női kézilabdacsapata, pedig az idei évi együttes már van annyira erős, hogy ne csak megrángassa az oroszlán bajszát. Pláne, hogy a Rába-partiak több játékosukat is sérülés miatt nélkülözi, arról nem is beszélve, hogy a szombati, Siófok elleni kiütéses győzelem lendületet és magabiztosságot adhat Janurik Kingáéknak.

Persze, a Győr három rendkívül magabiztos győzelmen van túl a bajnokságban (az ÉRD négyen), hiszen a Debrecent otthon 36–16-ra, az MTK-t idegenben 40–25-re, a Siófokot szintén a Rába partján 31–20-ra verték Ambros Martín lányai, hétvégén pedig a Bajnokok Ligája nyitányán nem kegyelmeztek a dán Midtjyllandnak, melyet 27–16-ra múltak felül.

De ha az ÉRD a Fradi és a Győr nyomába akar eredni, akkor a szerdai, az információk szerint teltházas tv-s meccsen foggal-körömmel küzdenie kell, hogy meglepje ellenfelét.

A K&H női kézilabda liga ötödik fordulójában rendezett október 11-én, 19 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. A találkozót Bíró Ádám és Kiss Olivér vezetik.

K&H női kézilabda liga, 5. forduló
10.11., 19.00: ÉRD–Győri Audi ETO KC

A hétvégi negyedik fordulóban a Budaörs az újonc Kecskemét ellen kijavította múlt heti búcsúját a Magyar Kupából, amikor Mihály Attila lányai simán, a nyolcgólos Hornyák Ágnes vezetésével 35–21-re győzték le a Hírös városiakat.

K&H női kézilabda liga, 4. forduló
Budaörs–Hufbau-Akker Kecskeméti NKSE 35–21 (21–10)
Legjobb dobók: Hornyák Á. 8, Szöllősi-Zácsik, Juhos 6-6, Gerháth F. 4, ill. Fauszt 6, Siska, Szabó Edina 4-4.

Címkék