E-számla már a csatorna-szolgáltatónál is

Az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. közleményben tájékoztatott arról, hogy október 10-én elindította e-számla-szolgáltatását. A szolgáltatás igénybevétele díjmentes, használata nemcsak időkímélő, hanem környezetbarát is.

Hasonló tartalmaink:

A szoláltatást az ÉTCS ügyfelei a Díjnet e-számla szolgáltató rendszerének használatával vehetik igénybe.

Mint a csatornaszolgáltató honlapján olvasható, az e-számla nagy előnye, hogy a számlák a kiállításuk után azonnal az ügyfelek rendelkezésére állnak, azok érkezéséről az ügyfelek e-mailben értesülnek. A számlákat az interneten keresztül bárhol és bárhol megtekinthetik, és gondoskodhatnak azok kifizetéséről. A korábbi e-számlák könnyen visszakereshetők, és 18 hónapig az interneten elérhetők.

Az elektronikus számlák fizetése történhet egyedi utalással, csoportos beszedési megbízással, vagy az e-számla-szolgáltatórendszeren keresztül átutalással, bankkártyával. Ezek használatával az ügyfél mentesül a sárga csekk befizetéséhez szükséges készpénz felvételének tranzakciós díjától és a postán sem kell vesztegetnie az idejét.

A Díjnet szolgáltatás igénybe vételéhez regisztráció szükséges (illetve egy ÉTCS által kibocsátott számla). A Díjneten keresztül nemcsak a csatorna- hanem a vízdíjat is kiegyenlíthetjük.
További információk itt és itt

 

Címkék