Vásári hangulatban

2009 óta rendezik meg a Magyarok Érdi Vásárát, évente négy alkalommal, az adott időszak eseményeihez igazodva. Legutóbb szombaton tölthettek el a vásárlók, érdeklődők kellemes órákat a kézműves áruk, finomságok közt válogatva, beszélgetve, hagyományos vásári hangulatban.

Hasonló tartalmaink:

A vásárnak a hagyományőrzésen túl a magyar kézműves termékek népszerűsítésében is nagy szerepe van. Egy-egy vásáron számtalan házi készítésű élelmiszer megtalálható az ország legkülönfélébb tájairól, és a kézzel készített tárgyak is a vásárlók kedvencei közé tartoznak.

- Legfontosabb célunk, hogy magyar származású, készítésű termékeket árusítsunk – mondta az Érdi Televíziónak Venczel Ilona szervező, hozzátéve: azt is meg lehet nézni, hogy a kézművesek milyen technikával dolgoznak, és egyéni kérések teljesítésére is nyílik mód, hiszen személyes kapcsolat alakul ki az árusok és a vásárlók között.

– Arra is törekszünk, hogy visszaidézzük a régi vásárok hagyományait, hangulatát, ezért a Magyarok Érdi Vásárán műsorokkal, bemutatókkal várjuk az érdeklődőket. Szeretnénk, ha a helyi tehetségeket is megismernék az érdiek – zárta szavait Venczel Ilona.

Legközelebb december 9-én lesz Magyarok Vására Érden.

Címkék