Folytatása következik!

Szerdán befejeződött az Érdi Szenior Akadémia őszi szemesztere. Jászberényi József, aki a hazai szeniorképzés megszervezésnek úttörője, elmondta, hogy az érdi a legjobban működő kurzusok egyike, éppen ezért már meg is állapodtak a város idősügyi tanácsával a folytatásról.

Hasonló tartalmaink:

A Szenior Akadémia második félévének utolsó előadásán a legaktívabb hallgatók, akik mind a négy előadáson ott voltak, oklevelet vehettek át dr. Jászberényi Józseftől, a Zsigmond Király Egyetem felnőttképzési igazgatójától, aki egyben a záróelőadását is tartotta.

A téma sajnos potenciálisan sokakat érdeklő és érintő volt: a demencia került terítékre, s annak legismertebb megnyilvánulása, az Alzheimer-kór, ami nem más mint az idegsejtek intenzív pusztulása. A művelődési központ előadótermét zsúfolásig megtöltő érdeklődők olyan ismereteket és tanácsokat kaptak, amelyeknek gyakorlati hasznát vehetik e szörnyű – gyógyíthatatlan – betegség felismerésében és kibontakozásának lassításában.

Jászberényi József, aki a hazai szeniorképzés megszervezésnek úttörője, azt is elmondta, hogy az érdi a legjobban működő kurzusok egyike, éppen ezért már meg is állapodtak a város idősügyi tanácsával a folytatásról.

Címkék