Látványos meccsek az érdi gálán

Izgalmas csatákat hozott az Érdi Küzdősport Gála, amelyet szombaton rendeztek a Batthyány iskola tornacsarnokában. A rendezvényen húsz mérkőzést, köztük profi boksz, K-1 és muay thai küzdelmeket láthatott a közönség.

Hasonló tartalmaink:

Majdnem telt ház előtt léptek szorítók közé a harcosok ezen az estén. Az Érdi Muay Thai Box Egyesület elnökének, Tollár Lászlónak a szervezésében megvalósuló gálán, elsősorban az érdi és környékbeli küzdősportolók kaptak lehetőséget a bizonyításra. Simó Károly alpolgármester nyitotta meg a város által is támogatott eseményt, aki köszöntötte a résztvevőket és nemes küzdelmeket kívánt a versenyzőknek.

A rendezvény első öt meccse bemutató jellegű volt, ahol a gyerekek is összemérhették erejüket thai box és K-1 szabályrendszerekben. Nagy volt a várakozás a helyi Vass János és Botlik Dániel párharca kapcsán. A  -67 kg-os profi bokszmeccset Vass nyerte technikai kiütéssel a negyedik menetben. Pávai Csaba mérkőzésére is sokan voltak kíváncsiak. A nagy szurkolótáborral rendelkező öklöző a +91 kg-ban csapott össze Balogh Richárddal.

A négymenetesre tervezett profi meccs azonban már az elsőben véget ért, mivel Pávai kiütötte riválisát. Szűcs „Betyár” István a -72 kg-os profi boksz kategóriában volt érdekelt, aki Oláh Pállal kesztyűzött. Az érdi bokszoló az első menet elvesztése után a másodikban és a harmadikban dominált, de néhány peches szituációnak, többek között elcsúszásoknak köszönhetően nem tudott nyerni. A bírók többségi döntetlenre hozták ki a párharcot. A negyedik profi ökölvívó meccsét vívó Krämer „Kispapó” Péter nem csak Kis Dávid gyors legyőzésére összpontosított, hanem arra is odafigyelt, hogy rapperként a közönséget is mulattassa. A mérkőzés nem tartott sokáig, az első menetben kiütötte ellenfelét. A 2017. évi Érdi Küzdősport Gálán összesen húsz mérkőzést láthatott a közönség, K-1, muay thai és profi boksz szabályrendszerekben.

 

Címkék