Sportos ajándék az ifjúsági önkormányzattól

Az Érdi Ifjúsági Önkormányzat és az Érd Aréna ismét meghirdette közös akcióját karácsony alkalmából. Januártól szeptemberig minden hónapban; minden érdi általános iskolából kisorsolnak egy-egy diákot, aki egy 10 alkalomra szóló uszoda bérletet nyer egy kísérőjével együtt, jelentette be Lepp Tamás Márk és Murgás Levente.

Hasonló tartalmaink:

A diák-képviselők elmondták, hogy az ideihez hasonlóan minden érdi általános iskolás gyermek jelentkezés útján vehet részt a sorsoláson január és szeptember között, majd az ifjúsági önkormányzat minden hónap huszadikáig kisorsol egy szerencsés nyertest. Minden iskola játszik, így minden iskolában kilenc nyertes lesz – hangsúlyozta Lepp Tamás Márk, diák-alpolgármester.

- Az Érd Arénával közös meglepetésünknek köszönhetően 81 diák sportolhat térítésmentesen a következő kilenc hónapban – mondta.

Murgás Levente sportért és egészségügyért felelős referens elmondta, hogy az Ifjúsági Önkormányzat számára nagyon fontos, hogy minél több érdi diák sportoljon. Hozzátette, nagyon fontosnak tartják, hogy az érdi diákság megismerje az érdi létesítményeket és az ott rejlő sportolási lehetőségeket. Hamarosan kondibérlet akciót is fognak hirdetni a középiskolások számára.

Zólyomi Ádám, az Érd Aréna létesítményvezetője azt mondta, hogy nagyon örülnek az Ifjúsági Önkormányzat megkeresésnek. Annak érdekében, hogy a nyertesek mindenképp felhasználják a nyereményüket, minden ajándék bérlet mellé kísérőjegyet adnak, hiszen valószínűsíthető, hogy egy kisebb gyermeket nem engednének el a szüleik egyedül úszni. Kérdésre válaszolva elmondta, 2017-ben 95 százalék kihasználta a nyereményét és rendszeresen járt úszni.

A gyakorlati teendőkről a diák-képviselők elmondták, hogy a jelentkezéseket az iskolák gyűjtik, az ifjúsági önkormányzat pedig minden hónap huszadikán fog sorsolni. Tavaly 776 általános iskolás jelentkezett.

Címkék