A Nyugati csoport legjobbja, majd apuka lett

Kilenc gólt szerzett az 2017/2018-as NB III-as szezon őszi idényében Koós Gábor, aki vasárnap megnyerte az nb3foci.hu által kiírt szavazást, melynek értelmében a Nyugati csoport legjobbja lett, majd kedden reggel 9 óra 38 perckor megszületett fia, Koós Kende Gábor. Az erdivse.hun interjúja Koós Gáborral.

Hasonló tartalmaink:

Csodálatos napokon és időszakon vagy túl. Vasárnap zárult le az NB3foci.hu szavazása, melynek értelmében az NB III Nyugati csoportjának legjobbja lettél, majd kedden délelőtt megszületett a kisfiad, Koós Kende Gábor.

Valóban csodálatos dolgok történtek velem mostanában. Az ősz szerintem jobb volt, mint a tavaszunk, a csapat is jól teljesített. A saját szereplésemről meg annyit, hogy egyre jobban tudtam játszani, így hozzá tudtam tenni a győzelmekhez.

És milyen a december 19., kedd délelőtt 9 óra 38 perctől tartó időszak?

Életem legszebb pillanatai voltak az elmúlt napokban. Ezúton is köszönöm mindenkinek a támogatást, illetve azoknak, akik szavaztak rám. Aztán kedden megszületett a kisfiam, azt pedig nem kell mondani, milyen csodálatos öröm és boldogság ez nekünk, életem legszebb pillanata. Bár most biztos, hogy nagyon megváltozik az életünk.

És Kendéből focista lesz?

Az édesanyja nem szeretné, de meglátjuk, mire lesz képes.

A bajnokságban hat, a Magyar Kupában három gólt szereztél, s oroszlánrészt vállaltál abból, hogy a csapat holtversenyben első helyen áll.

Én is úgy érzem, hogy elsők vagyunk, megtisztelő, ha oroszlánrészt vállaltam, de úgy gondolom, csapatként egyre jobban működtünk és ha az egyéneknek is van kiugró teljesítménye, akkor pedig meg van a győzelem.

Legjobb meccsed egyértelműen a Puskás Akadémia FC II elleni, amikor mesterhármast szereztél?

Igen, de még az Ajka elleni Magyar Kupa meccsen is nagyon jól éreztem magam (ahol két gólt szerzett – a szerk.).

Bevallom, ha nem tudnám, hogy még nincs egy éve, hogy az Érdi VSE-ben játszol, akkor azt mondanám, hogy több éve itt játszol.

Nagyon könnyű volt beilleszkedni ebbe a csapatba, befogadóak voltak a társak. Ez egy CSAPAT! Ezért nagyon örülök amiatt, hogy annak idején az Érdet választottam, én is úgy érzem, minta évek óta itt lennék és olyan segítőkészek a csapattársak, akik barátok lettek, hogy az hihetetlen.

Milyen tavaszra számítasz?

Azt várom, hogy egy jó, sérülésmentes felkészülést csináljunk és tartsuk a pozíciónkat és nem árulok zsákbamacskát azzal, ha mi meg szeretnénk szorongatni a Kaposvárt, s bajnoki címet szereznénk.

Címkék