A legmenőbb # 2017-ben

Melyik sztár kapta idén a legtöbb lájkot? Kinek a videója volt a legnépszerűbb? Melyik hashtag volt a legmenőbb 2017-ben? Az alkalmazás idei toplistáiból ilyen kérdésekre lehet választ kapni.

Az Instagramon legtöbbet használt hashtagek között első helyen áll a #love, ezt követi a #fashion, utána jön a #photooftheday, #photography, #art, #beautiful, #travel, #happy, #nature és #picoftheday. A legtöbb posztot az Instagram felhasználói Disneylandből tették fel, de sokat posztoltak még New Yorkból, Párizsból, Tokióból és Las Vegasból is. A legtöbb követővel rendelkező sztárok: az első helyen Selena Gomez áll 131 millió követővel, aztán Christiano Ronaldo és Ariana Grande következik, mindkettőjüknek 116 millió követőjük van, tőlük nem sokkal maradt le Beyoncé 108 millió követővel. Utánuk következik a sorban Kim Kardashian, Taylor Swift, Kylie Jenner, Dwayne Johnson, Justin Bieber és Kendall Jenner.

2017-ben a legtöbb lájkot szerző fotó Beyoncé (iker) terhességét bejelentő bejegyzéséhez köthető. Az év legtöbb lájkot szerző videója pedig Cristiano Ronaldo nevéhez fűződik.

Az alkalmazás toplistájából az is kiderül, hogy melyik kutya és macska a legnépszerűbb az Instagramon. Gondolná például, hogy ez a kutyus nem kevesebb, mint 7,2 millió követővel rendelkezik? A legnépszerűbb macskára fele annyian, “csak” 3,5 millióan kíváncsiak.

Címkék