Ismét nyert a Budaörs

Továbbra sem talált legyőzőre a Merkantil Bank Liga NB II-ben szereplő Budaörs a felkészülési mérkőzések során.

Hasonló tartalmaink:

Bognár György együttese hatodik edzőmeccsét játszotta Diósdon, miután az NB III-as Csepelt 4–0-ra, majd a szlovák Érsekújvárt 3–1-re, az élvonalbeli Paksot pedig 2–1-re győzte le, majd a Komárno ellen játszott nyolcgólos döntetlent (4–4), aztán Dunaújvárosban is nyert (1–3), ezt követően pedig a BKV Előrét ütötte ki (6–0), ezúttal pedig a szlovák harmadosztályú Bős-Gabcikovó ellen léptek pályára Sajbán Mátéék.

A klub honlapjának beszámolója szerint az első félidő nagy küzdelmet és kevés helyzetet hozott, ahol a vendégek szervezetten futballoztak. A vezető találatot a vendégek szerezték az első félidő végén.

Az egygólos hátrány után a második játékrészben öt perc után Adamcsek révén egyenlített a Budaörs, amely a 73. percben Fodor találatával már a vezetést is megszerezte, a végeredményt pedig a 85. percben Sajbán Máté állította be.

A Budaörs következő felkészülési mérkőzésén február 10-én a szlovák másodosztályú Rimaszombat ellen játssza idegenben, majd 11-én az NB III Nyugati csoportjában szereplő Érdi VSE vendégeként lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen 11 órától!

További hír az NB II-es csapattal kapcsolatban, hogy a 19 éves támadó, Palincsár Martin az MTK Budapesttől kölcsönbe érkezik Budaörsre szezon hátralévő részére, míg a Bős ellen egy, a BKV ellen három gólt szerző 20 éves Adamcsek Máté a Paksi FC élvonalbeli együttesétől került kölcsönbe Bognár Györgyékhez.

Címkék