Madarak a dobogón!

Az ÉRD Arénában került sor a Suli Kézilabda Program harmadik osztályú fiúk tornájára. 

Hasonló tartalmaink:

Közel 300 lelkes kisdiák lepte el az ÉRD Aréna parkettjét, ahol összemérhették az elmúlt két évben szerzett kézilabda ismereteiket. A lurkók heti egy tanórában ismerkednek szeretett sportágukkal szakképzett edzőink tanácsai alapján. A program és a kézilabda népszerűségét mutatja, hogy a tavalyi 16 induló csapathoz képest, ezúttal 24 alakulattal neveztek a tornára. Kemény, de sportszerű küzdelmek után találtak gazdára nap végén az érmek, és persze pompás gólokban és izgalmas pillanatokban sem volt hiány a 42 mérkőzésen, melyeket a Rózsaszín síp akcióban edződött utánpótlás játékosok vezényeltek.

Az esemény végén az NB I-es felnőtt csapat tagjai ajándékozták meg a résztvevőket egy-egy könyvjelzővel és az emléklapokkal, míg az okleveleket és az érmeket Tekauer Norbert adta át a legeredményesebb csapatoknak. Az első helyen a biatorbágyi Sasok végeztek, az ezüstérem a Ligeti sasok nyakába került, a dobogó legalsó fokára pedig az Aranysólymok együttese állhatott. A harmadik osztályos torna különdíját, és az ezért járó kupát az Érdligeti Általános Iskola nyerte meg, mivel ennek az iskolának a csapatai érték el a legjobb eredményeket az összesített rangsor alapján.

SKUP torna 2017/2018 – harmadik osztályos fiúk végeredmény

1. Sasok, 2. Ligeti sasok, 3. Aranysólyom 4. Parketta királyai, 5. 10 legenda, 6. Bolyai farkasok, 7. Bolyai zsiványok, 8. Sasfiókák, 9. Aranysólyom (Kőrösi), 10. Vörös meteor, 11. Kőrösi sasok, 12. Sóskúti Fekete Kobrák, 13. Ligeti oroszlánok, 14. Aranycsapat, 15. Ligeti bikák, 16. Fekete lyuk, 17. Királyok, 18. Csonttörők, 19. Tornádó 2018, 20. Farkasok, 21. Villám FC, 22. Túró Rudik, 23. Aranypárduc, 24. Gyémántlabda

Különdíj: Érdligeti Általános Iskola

Címkék