Milák Kristóf nemzeti kincs

Városvezetői sajtótájékoztatóján méltatta T. Mészáros András Milák Kristóf úszót és a női kézilabdacsapatot, azután, hogy Milák az OB legjobbja lett, a kézis hölgyek pedig ezüstérmet szereztek a Magyar Kupában a Győr ellenfeleként a múlt héten. 

Felnőtt csapatunk a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa döntőjében kiélezett mérkőzésen 27:23-as vereséget szenvedett a Győri Audi ETO KC együttese ellen, így történetünk során másodszor szereztünk ezüstérmet a sorozat küzdelmeiben. A polgármester személyesen drukkolt a lányoknak, s azt mondta nagy büszkeség, hogy egészen az 54. percig méltó ellenfélként játszottak az érdiek a Győr ellen.

Nemzeti kincsnek nevezte T. Mészáros András Milák Kristófot, az Érdi Úszó Sport Kft. ifjú versenyzőjét, aki a legtöbb érmet szerezte a debreceni úszó országos bajnokságon. Az Érdi Úszó Sport Kft. 18 éves tehetsége három egyéni aranyérme mellett két ezüstöt (egyet a váltóval) és két bronzérmet (egyet a váltóval) szerzett. A városvezető szerint méltán büszke rá minden tárnoki (hiszen ott lakik Milák) és minden érdi is.

Címkék