Újabb meccs vár a kézisekre

A női kézilabda NB I 22. fordulójában az ÉRD Arénában fogadja a Kisvárda együttesét az ÉRD.

Hasonló tartalmaink:

Az új edzővel, Vlatko Djonoviccsal egészen jó szériába került a Kisvárda, amelynek irányítását a tizedik helyről vette át a macedón szakember. Még Mátéfi Eszter irányítása alatt tíz mérkőzésen három győzelem és egy döntetlen mellett hatszor kapott ki a szabolcsi csapat, azóta viszont Djonoviccsal a kispadon zsinórban nyolc győzelmet arattak (a DVSC ellen még Dévényi János irányított), s ugyan az elmúlt két mérkőzésüket a Siófok és a Győr ellen elvesztették (előbbi hazai pályán csak egy góllal nyert), ám a Kisvárda így is harcban van a nemzetközi kupaindulásért való versenyben, miután ugyan csak hetedik, de a negyedik Dunaújvárossal szemben négy pont a lemaradása.

A két csapat eddig háromszor találkozott az NB I-ben, az ÉRD mindkét idegenbeli találkozóját hat góllal nyerte, míg a tavalyi bajnoki hajrában, hazai környezetben 20–20-as döntetlent játszottak a kiesés elől menekülő Kisvárdával Janurik Kingáék.

Az érdieknek muszáj javítaniuk, hiszen az FTC elleni, T. Mészáros András szerinti gyalázatos vereség ellenére a bajnoki bronzérem ismét elérhető! Ehhez természetesen kell a Kisvárda elleni siker, valamint a hétvégi, kecskeméti győzelem is, illetve ha Dunaújváros kikap az FTC-től és hétvégén épp a Kisvárdától is, akkor már hétvégén biztossá válhat az újabb bajnoki érem!

Az április 25-én, 18 órakor az ÉRD Arénában kezdődő mérkőzést a Bíró Ádám, Kiss Olivér játékvezetői páros vezeti.

K&H női kézilabda liga, 22. forduló
04.25., 18.00:
ÉRD–Kisvárda Master Good SE

Címkék