Két bronzérem!

Szentesen rendezték a diák kettes korosztály szabadfogású országos bajnoki döntőjét, melyen az Érdi Spartacus SC hat birkózója volt érdekelt.

Hasonló tartalmaink:

A Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban három szőnyegen megtartott viadalon 176 fiatal birkózópalánta mérette meg magát. Az érdiek közül 23 kilogrammban Bori Richárd a selejtezőben győzött, de az elődöntőben kikapott, viszont a vigaszágon monori ellenfelét legyőzve végül bronzérmet szerzett.

29 kilóban két érdi volt érdekelt, ám Narancsik Bence és Szenicza Nimród már a legjobb tizenhat között összekerült, végül előbbi jutott tovább, aki viszont a negyeddöntőben kikapott, ám a vigaszágon három győzelemig jutott, így bronzérem került a nyakába, míg Szenicza a tizenhetedik helyen végzett.

32 kilóban Aranyos Roland a selejtezőben búcsúzott a versenytől és a tizennyolcadik lett. A 38 kilogrammosoknál Marcinkovics-Kovács Keve a nyolcaddöntős győzelme után a negyeddöntőben ESMTK-s ellenfelétől kikapott, majd a vigaszágon újpesti ellenféltől szenvedett vereséget, tizedikként zárt.

42 kilóban Jakab Dániel már a selejtezőben elkezdte a küzdelmeket, ahol ESMTK-s riválist vert, majd a tizenhat és a nyolc között is győzött, de az elődöntőben megálljt parancsolt neki a későbbi végső győztes FTC-s Scheuring Vilmos, és a vigaszágon is kikapott, így a pontszerző, ötödik helyet szerezte meg.

Címkék