Hétvégi sportelőzetes: a bajnoki hajrá következik!

A BKG-VMG DSE kosárlabdázói befejezik az idei szezont, az Érdi VSE labdarúgói, a Delta RSE Érd röplabdázói és a BHSE-Érd vízilabdázói pedig az idény hajrájára fordulnak. A baseballosoknak öt meccsük lesz, míg az akrobatikus tornászok idei harmadik pontszerző versenyükre készülnek.

 LABDARÚGÁS

Az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában Limperger Zsolt szülővárosában, Pápán játszik a Perutz FC-vel május 12-én, 17 órától. A mérkőzést az erdivse.hu-n élőben közvetítik!

Részletes beharangozó itt.

NB III, Nyugati csoport, 27. forduló
05.12., 17.00:
Pápai Perutz FC–Érdi VSE

KOSÁRLABDA

Három nap, két meccs! Az utolsó, 26. fordulóban, május 11-én, pénteken 19.30-kor a második helyezett Soproni Tigrisek vendégeként lépnek pályára a BKG-VMG DSE felnőtt férfi kosárlabdacsapata, amelyre az utolsó forduló után is vár egy mérkőzés, hiszen május 13-án, vasárnap, 16 órától játsszák a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzésüket a tabella tizenkettedik helyén álló Siófoki Kosársuli ellen.

Férfi kosárlabda NB II, 26. (utolsó) forduló
05.11., 19.30:
Soproni Tigrisek–BKG-VMG DSE

Férfi kosárlabda NB II, 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés
05.13., 16.00:
BKG-VMG DSE–Siófoki Kosársuli

RÖPLABDA

Minidöntő! Az egymást követő harmadik hétvégén is Szegeden szerepel a Delta RSE Érd korosztályos röplabdacsapata. Két hete a szupermini korosztály országos kupáján, múlt héten a minik országos kupáján volt jelenése a Tisza-partján az érdieknek, akik ezen a hétvégén zárják a korosztályos küzdelmeket az országos bajnokság döntőjével. A minik mellett a gyermek és az ifjúsági korosztály Budakeszin szerepel a régiós bajnokságban.

VÍZILABDA

RANGADÓ! A Kőnigh György Gyermekbajnokság 2006-os korosztályának rájátszásában az utolsó előtti fordulót rendezik a 13-24. helyek elosztásáért a III. kerületi TVE uszodájában. A Budapesti Honvéd SE-Érd vízilabdacsapata pedig térségi rangadót vív a fővárosban, hiszen a tizedik helyen álló érdiek a tizenegyedik Százhalombatta ellen szállnak vízbe.

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2006, rájátszás, 13-24. helyért, 10. (utolsó előtti) forduló, III. kerületi TVE uszoda
05.12., 14.00:
Százhalombatta–Budapesti Honvéd SE-Érd

BASEBALL

Öt meccs! Az Érdi Baseball és Softball Club négy csapata is pályára lép a következő napokban. A másodosztályú Expendables a Szentendre Sleepwalkerst fogadja vasárnap délelőtt, az U15-ösöknél az Érd Giantsre két nap alatt két meccs vár, miután előbb hazai pályán a Debrecen Tigerkids ellen, majd másnap idegenben, a Hatvan-Jászberény Hunters vendégeként szerepel. Az U12-eseknél az Érd Dodgers előbb a Zempléni Eaglest fogadja, majd a másik érdi csapattal, az Érd Cardinalsszal is összeméri erejét.

NB II, 05.13., 10.00: Érd Expendables–Szentendre Sleepwalkers
U15, 05.12., 15.00: Érd Giants–Debrecen Tigerkids
U15, 05.13., 14.00: Hatvan-Jászberény Hunters–Érd Giants

U12, 05.12., 13.00: Érd Dodgers–Zempléni Eagles
U12, 05.14., 16.00: Érd Dodgers–Érd Cardinals

AKROBATIKUS TORNA

Tizenhat érdi egység! Az Érdi Torna Club tíz plusz két egysége, az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület négy formációja is érdekelt lesz a május 13-án, az Elek Gyula Arénában megtartott Fradi Kupa akrobatikus torna versenyen. Az FTC által szervezett esemény az idei harmadik pontszerző viadal lesz, miután Abonyban kezdődött, a szegedi Movet SE szervezésében Mórahalmon tartott versennyel folytatódott az országos döntőbe jutásért zajló kvalifikáció.

Az Érdi Torna Club indulói az FTC-Kupán:
manó: Horváth Hanna, Szloszjár Ajsa
újonc kettes: Kovács Kíra–Dávid Fruzsina, Katona Lilla–Csurgai Jázmin
gyermek kettes: Tari Gabriella–Hidvégi Kinga, Balogh Máté–Töpler Natasa, Schuman Márton–Csákány-Csáfordi Míra
gyermek hármas: Mák Virág–Pelczel-Nagy Eszter–Mezei Boglárka
youth hármas: Koszta Melinda–Krausz Kitti–Gerzanics Csenge, Trömböczky Flanna–Cser Natália–Biksi Borbála
11-16: Kis Vanda–Balogh Dorka–Sárdi Borbála, Mákszem Beatrix–Bikkes Virág–Stattner Noémi

Az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület indulói az FTC-Kupán:

gyerek kettes: Palásthy Emese–Judák Rebeka
gyerek hármas: Judák Rebeka–Bíró Borbála–Pék-Molnár Lilien
újonc kettespáros: Mák Tímea–Érdi Zenina
újonc hármas: Srágli Laura–Privitzky Tamara–Kocsi Liza

 

Címkék