Lezárták az idényt!

A NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPÁVAL záródott az Érdi VSE tollaslabda szakosztályának idénye. A viadalon 82-en mérették meg magukat.

Hasonló tartalmaink:

Diákolimpiai és országos versenyek után, amolyan levezetésként tartotta meg évzáró Csoki Kupáját az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában.

Az egyes korcsoportban a lányoknál Szabó Sára győzött, méghozzá úgy, hogy mind a hat mérkőzését két szettben nyerte, így nem csak az aranyérmet, hanem a torna legeredményesebb lány versenyzőjének járó különdíjat is átvehette. A fiúknál Harmos Boldizsár sem állt távol a hibátlan mérleghez, ám egyik mérkőzése háromszettesre nyúlt, így hat győzelemmel, 12:1-es szettaránnyal lett aranyérmes.

Az egyes korcsoporthoz hasonló eredményt hozott a kettes: Kis-Kasza Arabella veretlenül, hibátlan mérleggel végzett, míg a fiúknál Kovács Marcellnek is becsúszott egy szettvereség, de így is remek mérleggel zárt.

A hármas korcsoport élén végzők azonban nem buktak, így Villás Viviené és Zsarnai Marcellé lett az aranyérem.

A négyes korcsoportos lányoknál Soltész Nikol 12:1-es szettarányt produkált hat sikere alatt, így Györgylőrincz Krisztinát, Perényi Zsófiát és Becker Vandát megelőzve nyert. A legeredményesebb fiú játékosnak járó különdíjat a négyes korcsoport hozta, hiszen Harmos Márton nem csak minden meccsét nyerte 2:0-ra, hanem mindössze 46 pontot engedett a tizenkét játszmában ellenfeleinek, így megérdemelten lett a legeredményesebb sportoló.

A nyílt versenyben a B-kategóriában a nőknél Petőné Csuka Ildikó állhatott a dobogó tetejére, míg a férfiaknál Süvegjártó Zoltáné lett az arany. Az „A”-kategóriában az utánpótlásválogatott Kis-Kasza Miklós is remekelt – bár állítása szerint nem volt jó hangulatban, formában – és aranyéremmel zárta le az idényt, míg a nőknél Katona Rebekáé lett az elsőség.

Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya összesen egy arany-, négy ezüst- és két bronzéremmel, valamint további számos értékes pontszerző helyezéssel zárta az országos versenyeket, azaz az U11-es, U13-as, U15-ös, U17-es egyéni országos bajnokságot és az U11-es, illetve az U15-ös csapatversenyt. Sőt, az év fő versenyén, az ob-kat megelőző diákolimpiai országos döntőn is hét érmet szereztek az Érdi VSE tollaslabdázói.

Eredmények, NAAAAGY ÉVADZÁRÓ CSOKI KUPA (dőlttel a szettveszteség nélkül nyerő versenyzők)

I.korcsoport
lány:
1. Szabó Sára, 2. Novák Adrienn, 3. Fekete Dóra és Hegyesi Alexa
fiú: 1. Harmos Boldizsár, 2. Pető Balázs, 3. Borbás Dávid és Fánczi Áron

II. korcsoport
lány:
1. Kis-Kasza Arabella, 2. Fekete Tímea, 2. Gyenge Laura és Pinke Anna
fiú: 1. Kovács Marcell, 2. Kovács Dániel, 3. Zsarnai Milán és Puskás Bence

III. korcsoport
lány:
1. Villás Vivien, 2. Simon Aliz, 3. Repei Petra és Novák Rebeka
fiú: 1. Zsarnai Marcell, 2. Horváth Levente, 3. Legerszki Kornél és Varga István

IV. korcsoport
lány:
1. Soltész Nikol, 2. Györgylőrincz Krisztina, 3. Perényi Zsófia és Becker Vanda
fiú: 1. Harmos Márton, 2. Horváth Csanád, 3. Muhari Márton és Nika Roland

Nyílt „B” kategória
női:
1. Petőné Csuka Ildikó, 2. dr. Gombos Csilla, 3. Lerf Márta és Gyarmati Andrea
férfi: 1. Süvegjártó Zoltán, 2. Lusánszky Csaba, 3. Pinke Péter és Soltész Ferenc

Nyílt „A” kategória
női:
1. Katona Rebeka
férfi: 1. Kis-Kasza Miklós, 2. dr. Lampek Péter, 3. Szelp Dénes és Galló Bence

Legeredményesebb versenyző
lány:
Szabó Sára
fiú: Harmos Márton

Címkék