Győzelemmel zárták az idényt!

Már a második percben Koós Gábor révén megszerezte a vezetést az Érdi VSE, amely 4 – 1-es győzelmet aratott a Videoton FC II vendégeként, azaz sikerrel zárta a bronzéremmel végződő NB III-as idényt.

Hasonló tartalmaink:

Remekül kezdte a meccset a Videoton FC II otthonában, az új Sóstói Stadion tövében az Érdi VSE, amely az első percekben Pál Szabolcs átadásából Koós Gábor fejesével rögtön megszerezte a vezetést. Ezt követően ugyan a hazaiaknak is meg voltak a lehetőségeik, de a Vidi II fiataljai ezekkel nem tudtak élni. Aztán a 18. percben az éppen a meccs napján 23. szülinapját ünneplő Pallagi Botond egy baloldali akciót követően távolról, kapásból gyönyörűen bombázott Borsos Vilmos kapujába. Ezt A folytatásban az érdiek Kelemen Patrik révén, a hazaiak Torvund Alexander és Róka Krisztián által veszélyeztettek, de a szünetre kétgólos érdi előnnyel vonultak a felek.

A fordulás után a Vidi II nyomott a szépítésért, amely az ivószünet előtt, a 69. percben Torvund Alexander által került közelebb, de ez nem tartott sokáig, merthogy négy perccel később Németh Gábor Vince egy remek indítás után talált be. Aztán negyedórával a vége előtt cserélt Limperger Zsolt, Ebedli Zoltán váltotta Kelemen Patrikot. Az Érdi VSE-ből visszavonuló Ebedli remekül szállt be, előbb Némethet szöktette, akinek löketét Borsos bravúrral mentette szögletre, ebből pedig Pallagi Botond remekül tekert Ebedli fejére, aki a kapuba bólintott. A hajrában az érdiek még többször is eljutottak a hazai kapuig, de több gól már nem született, így Limperger Zsolt alakulata 4–1-es győzelemmel zárta az idényt.

Ebedli Zoltán pedig az Érdi VSE NB III-as csapatában befejezte az aktív játékot, azonban marad az egyesület utánpótlásában.

„Uraltuk a meccset, sikerült az első percekben gólt szereztünk, így végig kezünkben volt a meccs, így ez jutalomjáték volt. Felszabadultak voltunk, a múlt heti vereség hagyott bennünk nyomokat, úgyhogy szerettünk volna három ponttal elbúcsúzni a szurkolóktól. Külön öröm nekem, hoy Ebedli Zoltánnak is sikerült betalálnia. Tőle csak az NB III-as csapattal búcsúzunk, hiszen marad nálunk, az utánpótlásban” – értékelt Limperger Zsolt.

„Valószínű, hogy játékosként véget ért a pályafutásom az Érdi VSE-ben. Az élet amit elvett tőlem az elmúlt két-három évben azt visszaadta ebben a gólban és negyed órában, hiszen idén nem játszottam még az NB III-ban, csak a meccskeretben voltam, de nem is méltánytalanul. Ezen kívül az utóbbi két szezon nagy sérüléssel indult, úgyhogy az NB III-ban nem tudtam nagy részt vállalni, így Limperger Zsolttal közösen úgy döntöttünk, hogy a csapatból visszavonulok” – mondta Ebedli Zoltán. „Méltó búcsú, nagyon jól éreztem magam a pályán, sokszor voltam játékban, amit szerettem volna, az sikerült is” – jegyezte meg a visszavonuló Ebedli Zoltán.

A 23. szülinapját Pallagi Botond is méltóan ünnepelte, a győzelem mellett óriási gólt vágott a hazaiak kapujába.

„Mindenki felszabadult volt és kijött rajtunk, hogy múlt héten nem tudtunk nyerni. Birtokoltuk a labdát, magabiztosak voltunk, minden klappolt. A második gólról csak annyit: megint nem vették fel kamerával… Nem igaz, hogy csak ilyenkor tudok gólt lőni… Meg az Ebedli fejét is jól eltaláltam, szóval remélem, majd egy tálca sörrel megajándékoz” – mesélte Pallagi Botond, akinek minden tekintetben ünnep volt a mai.

NB III, Nyugati csoport, 30. (utolsó) forduló
Videoton FC II–Érdi VSE 1–4 (0–2)
Székesfehérvár, 200 néző. V: Sipos Katalin (Keszthelyi, Gyürüsi)
Videoton FC II: Borsos – Ujvári, Róka, Vastag R., Molnár D. (Laczkó, 79.) – Pápai (Gruber, 65.), Lőrincz A., Galacs (Kojnok, 65.) – Tarnóczi, Burka, Torvund
Vezetőedző: Toldi Gábor

Érdi VSE: Borek – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós (Hegedüs N., 59.), Pallagi, Melczer – Kelemen P. (Ebedli, 75.), Pál Sz. (Balázsovics, 53.), Németh G. V.

Gól: Koós (2.), Pallagi (18.), Németh G. V. (73.), Ebedli (85.)

Címkék