Remek hangulatban zárták a szezont

Véget értek a bajnokságok az Érdi VSE labdarúgócsapatainak. Az egyesület egy majális jellegű évzáró családi nappal zárta le a 2017/2018-as szezont. A több mint 250 fő részvételével zajló családi napon idén sem maradhatott el a szülők és gyermekek meccse, emellett tengózhattak is a gyerekek, amíg a szülők társalogtak, és a finom ebédet várták.

Hasonló tartalmaink:

 

Az Ovifoci Programban résztvevő óvodásoknak rendezett bemutatóval kezdődött a családi nap az Érdi VSE-nél, amely játékos formában tartott körmérkőzéseket a legkisebbeknek, akik a meccsek mellett a dartsfocit is kipróbálhatták, illetve a darus tűzoltóautón a magaslatról is megtekinthették az Ercsi úti Sporttelepet.

– Célunk mindenképp az volt, hogy az Októberfeszthez hasonlóan egy nagy családi programot szervezzünk. Azt szerettük volna, hogy a szülők érezzék, hogy egy nagy család, csapat vagyunk, úgyhogy gondoltuk, hogy egy majálisszerű hangulatot teremtünk – mondta Várnai Viktória, az Érdi VSE sportmenedzsere.

– Nagyon jól sikerült, most azokat az ovisokat hívtuk fel ide, akikkel a hétköznapokban is foglalkozunk, hogy augusztustól ők is elkezdhessék a kicsit komolyabb focizást – fogalmazott  Ebedli Zoltán, az Ovifoci Program vezetője, aki elmondta, hogy szeptembertől jelentősen bővül az Ovifoci Programban résztvevő intézmények, így az óvodások száma is.

– Próbáljuk minél közelebb hozni a labdarúgáshoz a fiatalokat. Nagy kedvvel játszottak, jó volt nézni őket, és szeretnénk, ha minél hamarabb Érdi VSE-szerelésben igazolt játékosaink lennének – fejtette ki Novák Ferenc, az Érdi VSE ügyvezető elnöke.

A több mint kétszázötven fő részvételével zajló családi napon idén sem maradhatott el a szülők és gyermekek meccse, de emellett tengózhattak, tizenegyespárbajt rendezhettek a gyerekek, amíg a szülők társalogtak és a finom ebédet – a gulyást, a lecsót, vagy éppen a pörköltet – várták.

Aki részt vett a családi napon, az nem bánta meg, hiszen remek élményekkel zárhatta le a hosszú, fárasztó idényt.

Címkék