Öten távoznak a kézisektől

Tekauer Norbert, az ÉRD női kézilabda-csapatának elnöke volt az Érd Tv Párbeszéd című műsorának vendége. A klubvezető elárulta, kik távoznak az egyesülettől a Magyar Kupa-ezüstéremmel és bajnoki bronzéremmel záródó szezont követően. Tekauer Norbert az Érd Tv-nek elárulta, idén is ugyanannyi érkezője lesz a csapatnak, mint távozója.

Hasonló tartalmaink:

Tekauer Norbert elmondta, az FTC-be igazoló, vállsérülése után rehabilitálódó Klivinyi Kinga , illetve a dán Randershez igazoló Jamina Roberts mellett Andjela Bulatovics visszatér Montenegróba, ahol a Budocsnoszt Podgoricánál kapott munkát, ám férjével gyermeket szeretnének. A negyedik távozó a fiatal jobbszélső, Bernát Dorina, aki az NB I-be frissen feljutó Egerhez igazolt. Az pedig már korábban kiderült, hogy az idény közben Érdről Győrbe kölcsönbe távozó spanyol Mireya González nem marad a Rába-parti csapatnál, s a következő idényt a Siófok KC-nál kezdi meg.

Az ÉRD június 13-án, 18 órától tartja szezonzáróját az ÉRD Arénában. Az új igazolásokat július 16-án, hétfőn mutatja be a klub, amelyet a cseh DHK Banik Most irányító-átlövőjével, Marketa Jerábkovával, illetve a legutóbb a Fehérvár KC-ban szereplő szerb jobbszélsővel, jobbátlövővel, Jelena Lavkóval hoztak szóba. Tekauer Norbert az Érd Tv-nek elárulta, idén is ugyanannyi érkezője lesz a csapatnak, mint távozója.

Fotó: handballerd.hu

Címkék