Mikor tartanak zárva nyáron a kulturális intézmények?

Összeszedtük, hogy nyáron mikor tart zárva a Szepes Gyula Művelődési Központ, a Parkvárosi Közösségi Ház és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár és fiókkönyvtárai, illetve hogy mit kell utóbbiak zárva tartásával kapcsolatban tudniuk a kölcsönzőknek.

Hasonló tartalmaink:

A Szepes Gyula Művelődési Központ július 9-20-ig, a Parkvárosi Közösségi Ház pedig július 9- 27-ig tart zárva. A Szepes ezután 26-áig ügyeleti nyitva tartással üzemel 8-14 óra között, és ezalatt az időszak alatt a pénztár is zárva lesz. Később, július 30- augusztus 21. között rövidített nyitva tartással 8-18 óráig várják a látogatókat, a pénztár ekkor már 9-16 óra között nyitva lesz.

A Felnőttkönyvtár és a Gyermekkönyvtár július 30-tól augusztus 12-ig lesz zárva,  nyitás augusztus 13-án hétfőn. A Zenei Könyvtár, a Jószomszédság Könyvtára és a Parkvárosi Könyvtár július 30-tól augusztus 20-ig tart zárva, nyitás augusztus 22-én kedden, illetve augusztus 24-én csütörtökön. Nida Judit, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár igazgatóhelyettese kérdésünkre elmondta, hogy zárva tartási időben természetesen a kikölcsönzött könyveket sem áll módjukban visszavenni, ugyanakkor a kölcsönzéseknél figyeltek arra, hogy erre az időszakra ne essen a  kölcsönzési idő lejárta.

Nyár végén, ősz elején pedig az Érdi Napokkal és az ahhoz kapcsolódó Érdi Jazz Fesztivállal várják majd a látogatókat az érdi kulturális intézmények. Hamarosan arról is hírt adunk, hogy ezek programjában mik szerepelnek.

Címkék