Ők távoznak az Érdi VSE-ből

Négy távozót jelentett be honlapján az Érdi VSE. A bronzéremmel véget érő idény után három (plusz egy) játékos távozik az NB III-as csapatból.

Hasonló tartalmaink:

Nem folytatja pályafutását az Érdi VSE-nél Tárkányi Gergő, aki az elmúlt két szezont töltötte Limperger Zsolt alakulatában. A napokban születésnapját ünneplő támadó a Vecséstől érkezett Érdre 2016 nyarán. Az első szezonjában 26-szor kezdőként, hétszer csereként kapott lehetőséget, amelyek alatt ötször volt eredményes a bajnokságban. A 2017/2018-as kiírásban már kevesebb játéklehetőség jutott a 29 éves támadónak, aki az Érdi VSE kezdőjébe négyszer lett nevezve a kezdőbe, míg csereként tizenkilenc alkalommal lépett pályára. A bajnokságban betalált a Pénzügyőrnek, a Pápának és a Kaposvárnak is. Tárkányi Gergő az FC Dabasnál folytatja pályafutását.

A másik távozó Hegedüs Norbert, aki a 2016/2017-es idény felénél tért vissza az Érdi VSE-hez, amelyet korábban, a 2015/2016-os idényben is erősített. Tavaly tavasszal egy Magyar Kupa, és hét bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget (ötször kezdőként, kétszer csereként. A mögöttünk hagyott kiírásban az Érdi VSE mind a 33 mérkőzésére nevezve lett, de csak négyszer kapott helyet a kezdőben, míg tizenhatszor csereként lépett pályára. Hegedüs Norbert civil karrierjére koncentrál a jövőben, ezért csak heti egy edzést tudott volna vállalni az Érdi VSE-nél.

A harmadik távozó a 19 éves Füzér Zoltán, aki tavaly nyáron a megyei első osztályú Százhalombattai LK-tól érkezett. Az NB III-as alakulat mérkőzései közül tizenhatra lett nevezve, s kétszer állt be csereként. Az Érdi VSE Pest megyei harmadosztályban szereplő második csapatának vezére volt a fiatal középpályás, aki temérdek gólpassz mellett kilencszer volt eredményes. Limperger Zsolt elégedett volt Füzér Zoltán edzésmunkájával, de posztján jobb képességű játékosok szerepelnek, akik mellett nem tudta beverekedni magát, azonban a minél több meccsrutin megszerzése után nem kizárt, hogy a későbbiekben visszatér az Érdi VSE-hez a saját nevelésű játékos.

Az utolsó, negyedik „távozó” a visszavonuló Ebedli Zoltán, aki az Érdi VSE utánpótlásvezetőjeként dolgozik az U13-as csapat irányítása mellett, bár Limperger Zsolttal megbeszélték, hogy ha szükség van rá, akkor rendelkezésre áll az NB III-as alakulatnál is.

Címkék