Július 7-én meccs!

Július másodikán vezényelte a 2018/2019-es szezon első edzését Limperger Zsolt az Érdi VSE NB III-as alakulatának. Az Érdi VSE először július 7-én, 10 órakor játszik, amikor hazai környezetben látja vendégül az Iváncsa KSE-t.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE-ből az idény után távozott Tárkányi Gergő, Hegedüs Norbert és Füzér Zoltán, és visszavonult Ebedli Zoltán. A napokban derült ki, hogy a tavaly nyáron érkező jobbhátvéd, Kárász Krisztián eggyel magasabb szinten, az NB II-ben folytatja pályafutását, s a Ceglédi Vasutas SE labdarúgója lesz.

Ami az első edzést illeti, Kónya Benjámin és Nagy Endre még vakációját tölti, míg Ország Péter és Kertész Ferenc továbbra is sérülésből lábadozik. Mellettük azért így is szűkös volt az Érdi VSE centerpályája, hiszen a csapat magja mellett az utánpótlásból, az U19-es együttesből többen is lehetőséget kaptak, így Végh Norbert, Sztojka Renátó, Hajós János és Törköly Róbert is kipróbálhatta magát a felnőtteknél, és természetesen Pintér Olivér is az NB III-as alakulattal edz. De számos próbajátékos is megmérette magát, hiszen több mint tízen érkeztek a csapat első edzésére, hogy megmutassák magukat Limperger Zsoltnak.

Ami a felkészülési mérkőzéseket illeti, az Érdi VSE először július 7-én, 10 órakor játszik, amikor hazai környezetben látja vendégül a Közép csoportban harmadik helyen végző Iváncsa KSE-t. A további edzőmeccsek kezdési időpontja egyelőre egyeztetés alatt áll.

Az Érdi VSE felkészülési mérkőzései (a változás jogát fenntartják):

07.07., 10.00: Érdi VSE–Iváncsa KSE

07.14.: Videoton FC II–Érdi VSE

07.21.: Monor SE–Érdi VSE

07.28.: Érdi VSE–Szolnoki MÁV FC

(Forrás: Érdi VSE)

Címkék