Tizenkétgólos meccsen vertük nyolccal a Kiskőröst

Könnyed, 10–2-es győzelmet aratott az Érdi VSE, amely második felkészülési mérkőzésén a Bács-Kiskun megyei első osztályban szereplő Kiskőrös LC-t múlta felül.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE második felkészülési mérkőzését nem a MOL Vidi FC II-vel vívta, hiszen Limperger Zsolt alakulata a bajnokságban, hazai környezetben épp a székesfehérváriak ellen kezd. A gyors szervezésnek köszönhetően azonban az Érdi VSE korábbi szakvezetője, Miskovicz Bálint által irányított, a Bács-Kiskun megyei első osztályban érdekelt Kiskőrös LC-t fogadta.

Az érdieknél hosszú volt a hiányzók listája, hiszen Ország Péter mellé Pál Szabolcs és Balázsovics Máté is csatlakozott, illetve Borek Norbertnek az egyik edzésen egy lövés „elvitte” az ujját, így ő sem volt bevethető, igaz, cserébe visszatért sérüléséből Kertész Ferenc. Azonban Pintér Olivér nem vállalta a játékot, hiszen a meccset megelőző éjszaka elhunyt nagypapája. A családnak ezúton is részvétünket fejezzük ki!

Ami a mérkőzést illeti, az elejétől kezdve a hazaiak akarata érvényesült, de az első helyzetre tíz percet kellett várni, amikor egy baloldali beadás után előbb Koós Gábor, majd Csiszár Zoltán veszélyeztetett. Tíz perccel később Melczer Vilmos előtt adódott nagy lehetőség, de hiába érkezett jó ütemben, a második hullámban egy beadásra, nem talált kaput. Azonban egy perccel később az új igazolás, Mojzer György megszerezte első gólját az Érdi VSE színeiben, miután egy kiugratás után Koós Gábor emelt balról középre, Mojzer pedig az üres kapuba bombázott.

Negyed órával később megduplázta előnyét a vendéglátó, amikor Kelemen Patrik labdaszerzése után Pallagi Botonddal játszott össze, megindult, s egy megkerülős csellel verte át az ellenfél kapusát, megszerezve a hazaiak második találatát.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE – Kiskőrös LC – (–)
Érdi VSE: Kertész F. – Bogdán E., Bozsoki, Csiszár, Pintér N. – Koós, Kónya B., Pallagi, Melczer – Kelemen P., Mojzer
Csereként pályára léptek:
Vezetőedző: Limperger Zsolt

Kiskőrös LC: Csermák – Madácsi, Kovács József, Rácz D., Mokrickij – Nagy Attila, Bányai, Amin, Kishegyi – Molnár T., Rimár
Csereként pályára léptek:
Vezetőedző: Miskovicz Bálint

(fotó: Balogh István)

Címkék