HETI MENÜ – 2018. Július 15.

Még februárban, a Mini SVÉT-en, vagyis a Stílusos Vidéki Éttermiség találkozóján, Szigetmonostoron jártunk a Rosinante Étteremben, ahol hat stílusos vidéki étterem séfjével találkozhattunk, akik ikonikussá vált ételeik közül hozták el két-két kedvenc fogásukat. Ma az egri Macok Bisztró és Borbár séfjével, Macsinka Jánossal beszélgetünk, éttermük lesz a házigazdája a SVÉT őszi főrendezvényének.

Bázakerettyén a Bonne Chance Restaurant and Hotel kihagyhatatlan úti cél! Korábban a Belvárosi Piacon jártunk, ahová elhozták jellegzetes ételeiket a fővárosi közönségnek – érdemes Horvátország felé vagy vissza beugrani hozzájuk, több étteremkalauz értékelése alapján is ajánlott.

Végül: gluténmentes pékség a bulinegyedben. Ez a Free! ahová ebédkor és este is be lehet ugrani friss pékáruért és ebédmenüért. Hogyan kezdték el a családi vállalkozást? Erről kérdeztük a tulajdonost.

A műsor letöltése

A műsor archívuma.

Címkék