Kitisztul a levendulás

Jó hír a parkvárosiaknak (de talán minden érdinek): szombaton megtisztul az Esztergályos utca környéke a szeméthalmoktól, az Érdi Polgári Természetőrség és a Környezetvédő Egyesület ugyanis szemétszedést szervezett. Ha szívesen csatlakozna a szedéshez, kattintson a részletekért!

Hasonló tartalmaink:

Mint arról korábban már hírt adtunk, az Érdi Polgári Természetőrségnek köszönhetően digitális szeméttérkép készül az érdi bel- és külterületi szemétszigetekről. A természetőrök és a Környezetvédő Egyesület szervezésében az eddig felmért parkvárosi zónát október 20-án, szombaton reggel 9 órától fogják megtisztítani az itt lerakott szeméthalmoktól.

A szervezők szívesen látnak minden lelkes természetjárót, környezetvédőt, aki segíteni akar a szeméthalmok eltüntetésében. Találkozó 9 órakor az Esztergályos utcáról nyíló, katonai objektum (ha úgy jobban tetszik a levendulás) bejáratánál. Innen indul a csapat kitakarítani az objektum melletti földút környezetét. A Polgárőrség és az ÉTH biztosítja a szemétszedés tárgyi kellékeit: zsákokat és a kesztyűket.

(a kép a tavaszi szemétszedésen készült)

Címkék