Elkészült a Teréz utca szilárd útburkolata

Két héttel ezelőtt indultak meg az aszfaltozási munkálatok a Teréz utcában és a lakók immár birtokba is vehetik az utat. Az útjavítás Antunovits Antal körzetében, a képviselői keretből valósulhatott meg, melyre az itt élők már hosszú ideje vártak. Az utcában ugyanis a csatornaátemelő telep miatt sok nagy terhelésű gépjármű jár.

Hasonló tartalmaink:

A Teréz utca lakói hosszú ideje vártak az aszfaltozásra, ugyanis az Erzsébet és az Alsó utcákat már korábban leaszfaltozták és ezt a szakaszt össze kellett kötni. Itt található a csatornaátemelő telepe is, ennek okán gyakran nagy terhelésű, nehéz autókkal hajtottak be a korábban kőporos utcába, a kátyúk miatt sok esetben szinte járhatatlan volt az út. Most azonban már nem kell a kátyúk és a por miatt aggódnia az itt lakóknak.

Az idei évben az utakat szegélykővel készítjük, itt is úgy csináltuk, hogy a rossz minőségű útalapot elhordták. A lakók nagyon örülnek az új útnak, meg is beszéltük, hogy az út elkészülte után össze is jövünk egy kis ünneplésre – mondta el Antunovits Antal önkormányzati képviselő, aki képviselői keretéből kezdeményezte az út javítását.

IMG_20181026_111748_HDR

A képviselő azt is kiemelte, hogy az utcában szerencsére már korábban megvalósulhatott a vízelvezetés, így erre ezúttal már nem kellett költeni.

- Munka azonban van még, én tudom, hogy a választókerületemben még vannak aszfaltozásra váró utak, ezeket szépen sorban szeretnénk megcsinálni. Nagy örömömre szolgál, hogy a Piroska utca is elkészült, ott a vállalkozók adtak össze fejenként 800 ezer forintot, az önkormányzat pedig finanszírozta a költségek másik felét. Mindig megyünk előre, mint ahogy a polgármester úr is elmondta: járda, vízelvezetés és útépítés, ezek a prioritások jelen pillanatban Érden – tette hozzá Antunovits Antal.

A Teréz utcában egy 500-600 méter hosszúságú szakaszt aszfaltoztak le, és a lakók megigényelhették a kivitelezőtől saját kapubeállóik kialakítását is.

 

Címkék