Győrbe látogatnak a kézisek!

A női kézilabda NB I nyolcadik fordulójában az ÉRD a hibátlan, címvédő Győri Audi ETO KC vendégeként lép pályára október 31-én, 18 órától.

Hasonló tartalmaink:

Nagy sorozatot kezd meg az ÉRD, amelynél ugyan a sérültek egyre inkább visszatérnek, hiszen Szabó Edina csapatába az Alba Fehérvár KC ellen Coralie Lassource és Jovana Kovacsevics már pályára is lépett, míg Szabó Laura a kispadról nézte végig csapata győzelmét.

Most pedig minden játékosára szüksége van az ÉRD-nek, hiszen október 31-től november 18-ig öt mérkőzés vár az együttesre.

Az aktuális ellenfél, a Győr ismeri ezt a fajta terhelést, hiszen a Bajnokok Ligája eddigi küzdelmei mellett a hazai pontvadászatban nyolc nagyarányú győzelemnél tart. Danyi Gábor együttese sorrendben az Alba Fehérvárt (38–26), a Budaörsöt (30–45), az MTK-t (25–35), a DVSC-t (34–23), a Dunaújvárost (24–28), a Vácot (41–30), a Békéscsabát (47–23) és a Siófokot (26–35) fektette két vállra, mégsem vezeti a bajnokságot, hiszen az FTC-nek nyolccal jobb a gólkülönbsége.

A Győr otthonába pedig nem nyerni járnak az ellenfelek, az ÉRD tizenkét bajnoki és két felkészülési mérkőzésen maradt alul a Rába-partiak vendégeként, igaz, volt, hogy csupán egy góllal maradtak alul Szabó Edina lányai a Kisalföldön.

A két csapat legutóbb a nyári felkészülés folyamán találkozott egymással Érden, amikor a zöld-fehérek 26–22-re nyertek.

Az október 31-én, 18 órakor kezdődő mérkőzést Őri Erika és Pozdena Erika vezetik. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti!

Női kézilabda NB I, 8. forduló
10.31., 18.00:
Győri Audi ETO KC–ÉRD

(fotó: handballerd.hu)

Címkék