Hajdu Ilang hetedik az Európa Kupán

A Diósdi DSE és Érdi Judo Club cselgáncsozója, Hajdu Ilang remek versenyzéssel szerezte meg első Európa-Kupa helyezését a győri ifjúsági versenyen.

Hasonló tartalmaink:

Hajdu Ilang első meccsén komoly ellenfelet kapott a 48 kilogrammosok között, hiszen a korábban Európa-bajnoki ötödik helyezett ukrán Darina Liascsuk ellen vívott meg, akin wazaarit dobott, s ezt megtartva jutott tovább. Ezt követően a szerb Teodora Csopics következett, akit ugyan az első percben sikeresen eldobott, de a leszorítást nem tudta végigvinni, a szerb lány kiszabadult, megfordította és megnyerte a meccset, így Hajdu a vigaszágon folytatta szereplését.

Itt honfitársával, Hegedűs Lillával mérte össze tudását, akit könnyed győzelemmel búcsúztatott, majd az ukrán Alina Shilovától hosszabbításban vereséget szenvedett, ezáltal hetedikként végzett.

Mellette Bodor Sára a 63 kilogrammosoknál a későbbi ezüstérmes litvántól kikapott, majd a vigaszágon lengyel riválisával szemben is alulmaradt.

A 81 kilogrammban érdekelt Vargha Zsolt a főtáblán pedig svédtől kapott ki, aki a következő körben szenvedett vereséget, így Vargha a vigaszágon sem folytathatta a küzdelmeket.

Címkék