Győri napok Érden

Mint már beszámoltunk róla, az Érdi VSE labdarúgó csapata 2–2-es döntetlent ért el az NB III Nyugati csoportjának hetedik fordulójában az ETO FC Győr otthonában, valamint a Budaörs másodosztályú csapata a Gyirmót FC Győrt hazai pályán 4–1-re verte, ám még ezen két meccsel nem ért véget a széria, hisz az ÉRD női kézilabda csapatának két utánpótlás gárdája mér hétvégén megküzdött a győriekkel, ahol gy győzelmet és egy vereséget értek el az Audi ETO KC ellen.

Hasonló tartalmaink:


Az ifjúsági NB I-ben az érdiek Braun Laura találatával szerezték meg a vezetést a Rába-partiak korosztályos gárdája ellen, majd tí perc után még fej-fej mellett haladtak, de innen 8–4-re léptek el Oláhné Balogh Tünde lányai, s előnyüket a mérkőzés végéig megtartva 35 – 24-es győzelmet arattak az addig még veretlen győriek ellen.
A juniorok ugyan az első percekben még előnyben volt, ám a vendégektől nem tudták tartani Pál Tamarát, aki tizenötször volt eredményes, így az érdiek 33–27-es vereséget szenvedtek.

Ifjúsági: ÉRD – Győri Audi ETO KC 35–24 (20–13)
Legjobb dobók: Plesztovits 10(5), Lozsi 6, Bernát, Lízer, Reizinger 5–5, ill. Kellerman 6, Gerhát, Pál 4–4.
Junior: ÉRD – Győri Audi ETO KC 27–33  (14–17)
Ld.: Plesztovits 6, Lízer 5, Bernát 4, ill. Pál T. 15, Kellermann 4.

A java még csak most jön, hisz az ÉRD felnőtt női csapata szerdán, 18 órától fogadja a Győri Audi ETO KC-t az Érd Arénában.

Címkék