HETI MENÜ – 2015. NOVEMBER 1.
Szakács körökben közismert tény, hogy magas minőségű húsért a Gáljózsihoz kell menni. Kezdetben a fővárosi Nagyvásárcsarnokban lehetett őket megtalálni, ma már a Hegyvidék Központban is elérhetőek a jobbnál jobb húsok a Mészár Steak-ben. A harmadik, napokban nyíló Mészár Steak Kitchen néven hús-vér konyhát is ígér. Az egyik legismertebb húskereskedő, Gál József legújabb kezdeményezéséről számolunk be. Hagymás vér non stop, brazil, argentin és magyar angus marha, elérhető közelségben.
Egy érdi hobbicukrász mára a legtehetségesebb cukrászok között! Magyarné Fekete Veronika torta designer bele került a TalentN tehetségfórum előadói közé, amely november ötödikén lesz a Várkert Bazárban.
Nem adom fel Café és Bár nyílik november 16-án a fővárosban. Megváltozott munkaképességű emberek fognak kiszolgálni, köztük értelmileg akadályozottak, autisták, kerekes székesek. Azt mondják, ők szeretnének nyitni az épek felé, nem jó, hogy sokan félnek tőlük. A Baross utca 86. egy igazán menő hely lesz!