HETI MENÜ – 2016. ÁPRILIS 24.
Három hét múlva Budapesten rendezik meg a világ legrangosabb szakácsversenyének európai selejtezőjét, ennek kapcsán beszélgetünk a hazai helyzetről a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnökségi tagjával, a Pannon Gasztronómiai Akadémia egyik alapítójával. A balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa, Csapody Balázzsal beszélgetünk.
A Bocuse d’Or szakácsverseny európai selejtezője a Sirha szakkiállítás egyik kiemelt rendezvénye lesz. A Sirha brand által egy nemzetközileg ismert és elismert kiállítás érkezett Magyarországra. Ez az élelmiszeripar-, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar prémium kategóriás nemzetközi szakkiállítása. Május 9-én Desszert verseny is lesz, ahol a legjobb hazai cukrászok méretnek meg a rangos zsűri előtt. A desszertverseny házigazdája, Kolonics Zoltán kreatív cukrász a vendégünk.