Hármat rúgtunk idegenben

Hiába vezetett hazai pályán az Ajka, fordított az Érdi VSE és megszerezte újabb bajnoki pontjait a labdarúgó NB III-ban.

Hasonló tartalmaink:

Első idegenbeli mérkőzésén győzelmet ünnepelhetett a 2016/2017-es szezonban az Érdi VSE, az NB III Nyugati csoportjában. A házigazda ajkaiak Hanzl Máté révén ugyan vezetéshez jutottak az első félidő 30. percében (1–0), de a játékrész lefújása előtt nem sokkal, a 46. percben Kelemen Patrik által sikerült kiegyenlítenie Limperger Zsolt együttesének (1–1).

A szünet után szűk húsz percet kellett várni az újabb találatra, amely érdi oldalon született meg: Korozmán Norbert talált kapuba, ami egyben azt is jelentette, hogy sikerült megfordítanunk a mérkőzés állását (1–2). A végeredményt a nyáron érkezett Tárkányi Gergő állította be egy minutummal később (1–3), így végül magabiztos, kétgólos sikerrel zártuk idei első vendégszereplésünket.

Az NB III Nyugati csoportjának 3. fordulójában, augusztus 21-én 17:30-tól a Gyirmót FC Győr II-t fogadja hazai környezetben az Érdi VSE, amely az első két játéknap után hat ponttal vezeti a tabellát.

FC Ajka – Érdi VSE 1–3 (1–1)

Ajka, vezette: Juhász B.

Érdi VSE: Kertész – Ország, Honti, Bozsoki, Németh – Melczer (Korozmán, 57.), Kónya, Csizmadia – Kelemen (Pintér N., 85.), Balázsovics (Csiszár, 81.), Tárkányi. Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólok: Hanzl (30.), ill. Kelemen (45+1.), Korozmán (63.), Tárkányi (64.)

A fotó egy korábbi mérkőzésen készült.

Címkék