Hibátlanok

Négy játékossal, de valójában öt új érkezővel bővült az Érdi VSE labdarúgó csapata a nyáron. A játékosok közül érkezett Melczer Vilmos, Bozsoki Imre, Tárkányi Gergő és Németh Gábor Vince, ám Limperger Zsolt mellé Csintalan Csaba került asszisztens edzőnek.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE immár hat mérkőzés óta nem talált legyőzőre, s hibátlan mérlegével vezeti az NB III Nyugati csoportját, miután legutóbb a Csepel FC otthonából hozták el a három pontot Kertész Ferencék.

Csintalan Csaba titulusát tekintve asszisztens edző, amely egy új kifejezés a másodedzőre, pályaedzőre. Az Érd FM 101.3 Aréna című sportmagazinjában feladatairól, a csapat felkészüléséről, a csapat erényeiről kérdeztük még a Csepel FC elleni mérkőzés előtt.

Csintalan Csaba korábban is rúgta a bőrt, sőt az Érdi VSE Old Boys csapatában is játszik. Annak idején támadó volt, míg Limperger Zsolt védő, s ezt edzőként kamatoztatva egészítik ki egymást. Az asszisztens edző mesélt a csapaton belüli összetartóerőről, s megjegyezte, hogy már nagyon várják az új multifunkcionális sportközpont építését és az avatót.

Az Érdi VSE felnőtt csapata legközelebb szeptember 14-én, szerdán lép pályára, amikor a Magyar Kupában a megyei első osztályban érdekelt Taksony SE-hez látogatnak, majd hétvégén a bajnokság hetedik fordulójában szombaton, 16.30-tól a Kaposvári Rákóczi FC ellen lépnek pályára az Ercsi úti sporttelepen.

Fotó: : fociakobon.cafeblog.hu archív

Címkék