Egy sima, egy fordított

Az Érdi VSE U15-ös csapata 6–3-ra nyert, U14-es egysége viszont 17–1-re kikapott a Zeusport Holler UFC ellen az NB II Középnyugati csoportjának 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Hasonló tartalmaink:

Az U15-ös csapat – többek között Nagy Richárd mesterhármasával – 6–3-as győzelmet aratott hazai környezetben a Zeusport Holler UFC ellen – számolt be róla a klub honlapja.

Habos Gergely fiai már a második percben megszerezték a vezetést, amikor Márkus Barna lépett ki jó ütemben, s pörgetett el a kapus felett, majd a hatodik percben Kertész Bence ballal lőtt a tizenhatoson kívülről az ellenfél kapujába. A 2–0-s állás után talán túlságosan is megnyugodott a csapat, s magára húzta az ellenfelet, amely negyed óra után szépített egy távoli lövéssel, ám ezt követően ismét visszavettük a kezdeményezést, s a 20. percben egy szöglet után maradt üresen a kapu előtt Nagy Richárd, aki nem kegyelmezett, majd négy perccel később szabadrúgásból is eredményes volt (4–1). Fél óra elteltével Márkus Barnabás is betalált egy szabadrúgás után, viszont három perc múlta egy előrevágott labdát nem tudott hatástalanítani Gábor Krisztián és Hund Patrik, így a vendégek ismét betaláltak, sőt, a fordulás után ugyan az érdiek vezettek támadást, de egy kontrából kettőre csökkentették a hátrányt a vendégek. A hajrában viszont Nagy Richárd megszerezte egymaga harmadik, csapata hatodik gólját egy távoli szabadrúgás után, így Habos Gergely csapata 6–3-ra győzött.

„Jól kezdtük a meccset, hiszen hat perc után már két góllal vezettünk, jól is védekeztünk, aztán jött egy kisebb hullámvölgy, de 2–1 után megint futballoztunk. A második félidő gyengére sikerült, de végül a jó helyzetkihasználásunk miatt nyertünk.” – értékelt az érdi-vse.hu-nak Habos Gergely.

U15, NB II, Középnyugati csoport, a 20. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Érdi VSE–Zeusport Holler UFC 6–3 (5–2)
Gólszerzők:
Márkus B. (2., 31.), Kertész B. (6.), Nagy R. (21., 25., 70.)
Jók: Márkus Barnabás, Kertész Bence, Nagy Richárd

Az Érdi VSE U14-es csapata is csütörtökön pótolta az NB II Középnyugati csoportjának 20. fordulójából elmaradt Zeusport Holler UFC elleni találkozóját. Koller Józsefnek, a csapat edzőjének több játékosát is nélkülöznie kellett, hiszen a kapus, Terjék Ármin néhány hete eltörte az ujját, az ő helyére a kapuba beugró, de egyébként mezőnyjátékos Hócza Zoltán pedig bal kezét törte el, így ezúttal a balhátvéd, Kádár Bence védte a hazai kaput. Az első gólt a vendégek szerezték, akik a hatodik percben egy baloldali szöglet után az érkező támadó melléről bepattanó labdával kerültek előnybe, majd egy perccel később megduplázták előnyüket. A folyatásban sem tudták tartani a lépést hazaiak a vendégekkel. A második félidő elején ugyan Sztakó Benjámin vezetett szép támadást, de nem jutott lövésig, majd egy szöglet után a kapu előtt üresen maradó Bálint Levente passzolt el a kapus mellett, de ez is kevés volt, a Zeusport Holler UFC az MLSZ adatbankja szerint 17–1-re nyert.

„Az elején nem mert játszani a csapat, kaptunk is gyorsan négy gólt… Érdekesség, hogy nem kijátszott helyzetből, de utána mezőnyben jól dolgoztunk, viszont kapura nem voltunk veszélyesek. A második félidőt jól kezdtük, már a kapu elé is odaértünk. Aztán a hetvenedik percnél kipukkadtunk. Sajnos nagy különbségű vereség lett a vége. Remélem, jó lecke volt ez a társaságnak, hogy ha megbeszéltünk valamit, azt a meccs végéig tartani kell.” – fogalmazott Koller József.

U14, NB II, Középnyugati csoport, a 20. fordulóból elhalasztott mérkőzés
Érdi VSE–Zeusport Holler UFC 1–17 (0–7)
Gólszerző:
Bálint Levente (55.)
Jók: Bálint Levente, Nikolics Dominik

 

Címkék